Aanstaande zondag geeft Manon gratis styling advies

Scoor snel je ticket! (bijna uitverkocht)
  • Zoals misschien wel duidelijk is geworden, is Manon groot fan van de Marilot-winkels in Brabant. Ze komt er dan ook graag. Zo is ze aanstaande zondag aanwezig bij ‘The Twenty Ten Secret Fashion Show’ en geeft ze styling advies bij Marilot in Nuenen.

De winkel Marilot in Nuenen viert dit jaar haar 20-jarig bestaan en Marilot in Eindhoven haar 10-jarig bestaan. Daar zijn ze bij Marilot hartstikke trots op (en terecht) en dat wordt dan ook groots gevierd. Daar mogen we nog niet te veel over verklappen, maar we kunnen je wel vertellen dat er een overvloed aan mode is, drankjes, hapjes, muziek en Manon die je alles vertelt over de laatste trends.

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

Zondag 9 september (dit weekend dus al) tussen 13:30 en 16:30 uur. Na 16:30 uur is de ‘Special Shopping Afterparty’. Dit vindt allemaal plaats bij Sectie C aan de Daalakkersweg 16, 5641 JA in Eindhoven. De kosten voor het event zijn vijftig euro en je kan HIER je kaartje kopen. Bij aanvang krijg je een cadeaubon ter waarde van 25 euro, dus eigenlijk kost je kaartje maar de helft. 😉

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites