Dit waren MonStyle’s hoogtepunten van 2017

2017 was een mooi jaar!

Aan het einde van ieder jaar, zo rond Kerst en Oud en Nieuw, kijk je altijd weer terug op je mooiste, leukste en gekste herinneringen. Zo hebben we hier bij MonStyle ook weer veel te gekke momenten meegemaakt. 2017 was een mooi jaar, met dank aan jullie als lezers! We hebben onze favoriete hoogtepunen van 2017 voor jullie op een rijtje gezet.

De lancering van de Omoda X Manon collectie

Op de Omoda X Manon collectie zijn we nog steeds érg trots. Het was voor Manon een ontzettend leuk avontuur om samen met Omoda aan de slag te gaan. Schoenen maken Manon gelukkig en ze spelen een grote rol in haar leven, dat blijkt ook wel uit haar kast met 88 vakjes voor haar eigen schoenencollectie. Soms klopt een duo gewoon, en dat gelde ook voor Omoda en Manon. De collectie straalt uit waar Manon voor staat: rock-‘n-roll en stoer, maar toch vrouwelijk en elegant. Bekijk hier Manon’s eigen verhaal en de collectie nog eens.

Ask the stylist

You ask, we answer! Manon beantwoorde ook weer jullie meest brandende fashion vragen dit jaar: welke schoenen je onder een flared jeans draagt, wat je onder een jurk in de herfst en winter draagt, wat de perfecte werkschoenen zijn en nog meer! In meerdere video’s deelde Manon haar beste fashion tips en tricks met jullie. En ook bedankt daarvoor! Zonder jullie kan Manon haar advies natuurlijk niet delen. 😉

Velvragen

Wat beauty betreft voorzien we jullie natuurlijk ook graag van advies. Ingestuurde vragen zoals ”Hoe kom je van die rode vlekken in je gezicht af?”, ”Hoe verzorg je een droge huid?” en ”Wat heeft je huid echt nodig?” bleven niet onbeantwoord. In samenwerking met de huidverbeteraar Hannah maakten we ook meerdere video’s. En dat deden we met veel plezier.

De hotspots in Brabant! 

Manon mocht de nieuwe Nissan Micra uittesten tijdens een dagje shoppen in Brabant. Manon liet jullie haar favoriete hotspots in Brabant zien en dat was net zo leuk als het klinkt. Heb je de video al gezien? Bekijk hem hier, als je binnenkort ook een dagje shoppen naar Brabant hebt gepland.

Het onontdekte stopwalhalla

Onze styliste mocht nog meer shoppen dit jaar. Ook in Amstelveen! Als je zo’n beetje iedere leuke shopstad in Nederland al hebt gezien, wil je Amstelveen ook eens bezoeken. Manon vond het shoppen er heerlijk. Je hebt er alles onder één dak, je vindt er heel veel winkels en je kan zelfs een personal shopper meenemen (bekijk hier hoe je daar aan komt). Manon laat je in deze video zien wat het shopwalhalla je allemaal te bieden heeft.

We kunnen niet wachten om in 2018 ook weer te schrijven, te filmen en jullie te adviseren en inspireren op gebied van fashion, beauty en lifestyle! We wensen jullie ook alvast hele hele fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar!

Weet je al wat je met Oud en Nieuw gaat dragen? Een jumpsuit is een knappe eye catcher:
> Zo draag je die in de winter stijlvol

Lekkere oliebollen maken oudejaarsavond af:
Er zijn nu Tony’s Chocolonely karamel zeezout-oliebollen(!!!)

De drankjes die je een erge kater kunnen bezorgen vind je hier:
> Van welk drankje krijg je een ergere kater?

 

PHOTO CREDITS: MOON JANSEN FOTOGRAFIE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites