De mooiste kleurcombinaties in de herfst

Zoveel opties!

Verschillende stoffen met elkaar combineren is een hele truc, maar kleuren met elkaar combineren kan soms nog lastiger zijn. We helpen jou hiermee en laten je zien welke kleurcombinaties het allerleukst zijn!

1. Donkerblauw en roest 
Deze kleuren brengen het beste in elkaar naar boven. Het geeft een hele chique uitstraling. Kijk wel uit met andere kleuren die je erbij draagt. Met zwart en wit zit je altijd safe!


 

2. Lichtblauw en bruin
Deze kleurcombinatie is altijd goed. Lichtblauw en bruin zijn twee kleuren die perfect bij elkaar passen. Een lichtblauwe blouse met een bruine coat en een jeans is altijd de beste keuze!


 

3. Rood en grijs
Het soms saaie grijs krijgt een extraatje door een felle rood. Denk hierbij aan het grijze hoodie met een rood jasje of een grijze coat met een rode zonnebril.


 

4. Zwart en crème
Deze twee kleuren gaan net zo goed samen als een streepje en een panterprint. Zwarten crème is zo chique, maar wel heel naturel. Hier kun je makkelijk een andere kleur bij combineren.


 

5. Okergeel en zwart
Oké okergeel is niet iedereen zijn beste kleur, maar als je het kunt hebben moet je hem ook rocken! Dit doe je tijdens de koudere dagen het beste met zwart. Een okergele trui met een zwart leren rokje is een echte topper!


 

6. Zilver en lichtblauw
Dit is een hele frisse kleurcombinatie. Voor de herfst maar ook voor de winter. Een zilveren rokje met een lichtblauwe trui is een mooie combinatie. Bij zilver kun je natuurlijk ook denken aan metallic. Dit ligt nu namelijk overal in de winkels en maakt het samenstellen van je outfit dus een stukje makkelijker.


 

READ NEXT
Deze kleuren staan een blondine het beste
Dit zijn de nagellak kleuren die we graag zien komende herfst!
> Deze kleuren passen het beste bij jouw huidskleur

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites