No Boys Allowed

Yeaaah! We vonden de absolute must-go onder de sneaker stores!

Shoppen zonder dat je vriendje steeds zegt: ‘Je hebt toch al genoeg schoenen’ of ‘zullen we gaan, geen zin meer’… Good nieuws voor vrijwel iedere vrouw: bij de schoenenwinkel No Boys Allowed kan dit. De collectie van No Boys Allowed bestaat namelijk uit de gruwelijkste dames sneakers met merken die elk seizoen verschillen. Elke sneaker heeft een onderscheidend en uniek design. No Boys Allowed is echt alleen voor de vrouwelijke sneaker freakers onder ons!

De achterliggende gedachte van de organisatie is dat de eigenaresse vroeger nooit exclusieve sneakers in kleinere maten kon krijgen. Daar baalde ze zo ontzettend van dat ze besloot een sneaker store te openen exclusief voor vrouwen en de kleinere maatjes. Haar winkel is op dit moment nog steeds de enige vrouwelijke sneakerstore in de hele wereld en dat maakt ‘m uniek en het is zeker een bezoekje waard.

Een grappig weetje: de locaties zijn op naam geselecteerd. De twee locaties  bevinden zich op de Prinse(n)straat. De één in Amsterdam de ander in Den Haag. No Boys Allowed verkoopt sneakers van Nike, Acics, Puma en Saucony inclusief ontzettend veel limited editions! Daarnaast heeft ze een aantal wat onbekendere merken die moeilijk te verkrijgen zijn. Cim, de eigenaresse van No Boys Allowed, selecteert deze merken zelf.

Overtuigd? See you there!

no_boys_allowed_sneakershop

 

 

SNEAKERS_NO_BOYS_ALLOWED

 

source: youropi

tagged in fashion, mannen
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites