De knapste office shoes voor dit seizoen

Hier kan je mee thuis, euh, op kantoor komen!

Het verschilt natuurlijk per organisatie maar vaak gelden er op kantoor andere kledingvoorschriften dan in je vrije tijd, toch? Precies. Maar wat kan nou wel en wat kan echt niet? Wij leggen het uit!

Houd rekening met de lengte van je hak
Je killer heels bewaar je voor in het weekend. Je wil niet dat je collega’s je nakijken als jij voorbij komt lopen. Kies voor een bescheiden hak, hier houd je het ten slotte ook langer op vol!

Laat je sneakers maar thuis
Begrijp ons niet verkeerd, sneakers kun je prima dragen naar kantoor. Als je ze op de juiste manier combineert, kom je prima weg met een mooi paar sneakers. Ten tweede moeten ze wel echt mooi zijn. Witte sneakers zijn dit jaar veel te zien en deze heb jij zeker in je kast staan enige nadeel is dat ze wel heel besmettelijk zijn. Zorg dus dat je witte sneakers ook echt wit blijven. Mocht het te laat zijn, met deze tip krijg jij ze weer spierwit!

Kies voor goede kwaliteit
Denk bij de aanschaf van schoenen aan het materiaal van de schoen. Onderschat echt leer niet, het zorgt ervoor dat de schoen zich gaat vormen naar je voet. Soms is het even doorbijten maar zodra je je schoenen hebt ingelopen, wil je niets anders meer. We hebben aantal schoenen voor je uitgezocht die je direct kan shoppen en deze week nog kan dragen naar kantoor. Shop ze hieronder! 

READ NEXT
Deze schoenen wil je de hele winter dragen
8 dingen die stijlvolle vrouwen nooit naar werk dragen
Met deze 15 dingen kom jij makkelijk je werkdag door

bronx

BRONX

bronx2

BRONX

diesel

DIESEL

diesel2

DIESEL

gabor

GABOR

janetenjanet

JANET & JANET

lolacruz

LOLA CRUZ

lolacruz2

LOLA CRUZ

lolacruz3

LOLA CRUZ

maripe

MARIPÉ

nubikk

NUBIKK

 

PHOTO CREDITS: conny._jcw

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites