Dit is het perfecte badpak voor jouw figuur

Curves faken of je buikje verbergen doe je ZO

Tot een paar jaar terug werden badpakken vooral gezien als saai of iets wat vooral oudere vrouwen dragen. Maar dit is compleet veranderd want de badpakken zijn he-le-maal hot. Sommige badpakken zijn mooi voor elk figuur maar mocht je bepaalde lichaamsdelen wel of juist niet willen benadrukken, dan kun je hier bij het shoppen rekening mee houden. Zo vind je het perfecte badpak voor jouw figuur:

Brede schouders

Heb je brede schouders? Ga dan voor een badpak met brede bandjes. Hierdoor lijken je schouders namelijk smaller.

Smalle schouders

Als je schouders juist smal zijn en je een zandloper- of peervorming lichaam hebt, zou een off shoulder badpak je heel mooi staan.

Kleine borsten

Als je geen grote borsten hebt, is dit juist eigenlijk heel fijn bij het shoppen van zwemkleding. Zou je je borsten het liefst wel iets groter laten lijken? Draag dan een badpak met ruches of een overslag bij de borsten.

Grote borsten

Voor vrouwen met grote borsten is vooral de ondersteuning erg belangrijk. Daarnaast kun je het best geen badpak in een felle kleur of met details bij de borsten dragen, die laten je borsten juist groter lijken.

Recht lichaam

Vrouwen met een recht lichaam kunnen curves faken door een badpak te dragen met cut-outs aan de zijkant. Hierdoor wordt je figuur versterkt. Ook kan een badpak met print het doen lijken alsof je meer rondingen hebt.

Buikje

Wil je je buikje verbergen? Dat kan heel goed door een badpak te dragen met ruches of plooitjes aan de zijkant. Hierdoor verdwijnt je buikje en lijkt je taille smaller. Ook kan een badpak met strepen ervoor zorgen dat je dunner lijkt.

Op zoek naar een bikini? Dan wil je dit lezen:
Deze bikini past het beste bij jouw figuur

Deze trends wil je in de gaten houden!
> Badpakken en bikinitrends voor het nieuwe seizoen

Voor als je binnenkort op vakantie gaat:
> Dit draag je over je bikini of badpak

 

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites