Plus-size clichés waar we ons niet aan houden

En trek vooral aan waar jij je lekker bij voelt.

Al die regels die tegenwoordig gelden voor dames met een maatje meer… Je moet op je eten letten, bepaalde kledingstukken mag je niet aan en als je niet naar de sportschool gaat, ben je meteen ongezond. Laat deze dames nou eens lekker met rust. Daarom wijden wij dit artikel aan de alles wat dames met een maatje meer gewoon wel mogen dragen.

Horizontale strepen

Er wordt altijd gezegd ‘horizontaal, maakt breed ‘. Als jij je hier goed bij voelt. Draag het gewoon. Hier is helemaal niets mis mee.

Felle kleuren

Felle kleuren zorgen natuurlijk voor een eye catching look. Dat weten we allemaal. Met een plus-size is dit natuurlijk extra opvallend. In de zomer dragen wij het liefst jurkjes met een leuk printje. En als deze ook een mooi fel kleurtje heeft, werkt dit alleen maar in zijn voordeel. Maar felle en opvallende kleuren zien er ook goed uit bij een voller lichaam. Dus die eye catching items kan ook jij gewoon dragen.

Oversized

Al snel wordt gezegd, dat oversized items, een no-go zijn. Juist strakke kleding.  Maar dit is echt niet zo. Als jij je fijn voelt bij een oversized blouse of sweater dan moet je die vooral dragen. Het is waar jij je fijn bij voelt.

READ NEXT
Volg deze Instagram-accounts als jij het suikerfeest ook niet wil missen
Deze jurk van Topshop ga je de hele zomer zien!
Outfitinspiratie voor deze week: Alexa Chung

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites