De t-shirt trend die WEL netjes staat

Misschien heb jij hem nog wel in je kast hangen.

Dit is geen throwback tuesday lieve mensen! Er is dus weer een trend uit de jaren negentig opgestaan en wij vinden hem geweldig. We hebben het hier over de polo. Je weet wel het shirt dat je vroeg eindeloos droeg. Je droeg het zo graag dat we er soms zelf twee over elkaar heen deden.. Of we droegen de polo met een witte longsleeve onder. Dat gaan we in 2018 anders aanpakken.

De polo komt origineel uit de jaren ’70. Destijds is de polo groot gemaakt door de merken Ralph Lauren en Lacoste. De polo werd voornamelijk gedragen tijd luxe sporten. Zoals paardrijden, rugby, polo, cricket, tennis en hockey.

De polo is terug van weggeweest. En wij zien het wel zitten! We zien ze steeds vaker voorbij komen, in winkels, op straat en zelfs op de catwalk. Alle modemeisjes lopen hier weg mee. Met strepen, opvallende prints en eye-catching kleuren. Een goede vervanger voor je white tee als je net even iets netter wilt (hier hebben wij inspiratiebeelden voor je klaarstaan) Wij hebben de knapste polo’s op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder!

It’s not a want, it’s a need.
> 5 redenen om te investeren in een wit t-shirt

Essentieel in je zomergarderobe!
> Het t-shirt waar we op dit moment niet zonder kunnen

Opvallend en knap, ze maken iedere outfit direct af.
De mooiste tops om te dragen op jeans deze zomer

 

tagged in fashion, polo
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites