Preview: damescollectie Alexander Wang x H&M

Wow! Dit zijn de eerste beelden van de damescollectie van Alexander Wang X H&M!

Er verschijnen steeds meer beelden van de samenwerking van het jaar: Alexander Wang X H&M. Een paar dagen geleden lieten we je al een preview van de herencollectie zien en verscheen Rihanna als eerste in een look van mr. Wang op instagram. De schrik sloeg ons om het (mode)hart: is dit wat we van de damescollectie kunnen verwachten? Leggings en strakke korte tops? De beelden die in het laatste nummer van Vogue Nederland verschenen stellen ons gerust, ook de damescollectie ziet er hebberig makend goed uit!

Alexander Wang X H&M

De looks doen sterk denken aan de S/S ’13 collectie van Wang: sweaters met logo’s, fishline jurken en tops en jurken met see through stripes. Zoals we gewend zijn van Alexander Wang zijn de sporty items weinig kleurrijk: zwart, grijs en wit hebben de overhand. So far so good! Naast fantastische kleding kunnen we ook fijne accessoires verwachten: bokshandschoenen, een ring in de vorm van een scheidsrechters-fluitje, een trofee beker (genaamd ‘shot glass’) en een unieke Wang Yoga mat.

Ai, het wachten duurt toch langer dan we willen: de collectie is vanaf 6 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online.

P.S. Altijd al willen weten hoe je een succesvolle stylist kunt worden? Manon vertelt je alle ins & outs, do’s & don’ts tijdens haar masterclass!

Alexander wang x H&M

 

Source: Vogue NL

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites