10 redenen waarom een jumpsuit in je kast hoort

Heb jij al een jumpsuit in de kast hangen?

We hebben al veel over de jumpsuit geschreven: hoe je de juiste kiest voor jouw figuur, op welke manieren je een jumpsuit kunt dragen en waar je de mooiste koopt. Maar waarom zou je eigenlijk een jumpsuit moeten hebben? Als jij nog niet besmet bent met het jumpsuit-virus, steken we je graag aan met de volgende 10 redenen!

JUMPSUITS

10 redenen waarom een jumpsuit in je kast hoort:

1. Je bent met één item meteen klaar

Geen gedraal voor je kast! Met een jumpsuit ben je meteen helemaal ‘aangekleed’ en dat scheelt je zeeën van tijd.

2. Je kunt ze het hele jaar door dragen

Van zomer tot winter: een jumpsuit kan altijd! Ze komen namelijk in alle soorten en maten, met en zonder mouw en met lange of korte pijpen.

3. Ze zitten héérlijk

Misschien wel één van de belangrijkste punten, want iets kan nog zo fashionable zijn, als het niet lekker zit trekken we het niet aan.

4. Ze zijn voor jong en oud

Jumpsuits zijn niet leeftijdsgebonden, eigenlijk kan iedereen ze aan!

5. Ze zijn ontzettend veelzijdig

En dat is mooi, want dat betekent dat ze binnen elke stijl passen. Sportief, stoer, sexy, vrouwelijk of stijlvol; binnen elke stijl is er een jumpsuit die bij je past!

6. Je kunt er alle soorten schoenen bij dragen

Sneakers, pumps, loafers of enkellaarsjes staan allemaal fantastisch bij een jumpsuit. Heb je dus geen zin in een hakken-dag, dan kun je je jumpsuit nog steeds aan.

7. Je hebt geen last van een bouwvakkers decolleté

Met een jumpsuit ben je praktisch van top tot teen ingepakt en dat zorgt er voor dat je kunt bukken, reiken en springen wat je wilt zónder dat je loopt te hijsen aan een broek die afzakt. Geen stringetjes meer boven je broek uit!

8. Iedereen wordt knapper van een jumpsuit

Zolang je rekening houdt met bepaalde dingen dan. Wat die dingen zijn lees je hier!

9. Ze zijn geschikt voor iedere gelegenheid

Een jumpsuit kun je aan naar je werk, een brunch, borrel of feest. Ruil je sneakers om met een paar hakken en je kunt zo van je werk door naar dat ene fantastische feest.

10. Ze maken je langer

Als je jezelf van top tot teen in één kleur kleedt oog je langer. En laat dat nou precies het geval zijn bij een jumpsuit!

 

Source: Le-21eme

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites