Het grote schoenenhacks artikel

Hoe maak je die sneakers weer wit?

In dit artikel vind je alle antwoorden op de lang gestelde schoenen en voeten vragen. We zijn klaar met die pijnlijke voeten, sneakers die maar niet wit worden en blaren. Dit zijn de schoenenhacks waar je altijd al naar opzoek was, allemaal bij elkaar in een lijstje. Zo kun je elke schoen shoppen die je maar wil en hoef je niet te denken aan de consequenties!

Stoffen schoenen waterdicht maken

Het probleem bij stoffen schoenen is vaak dat ze alles behalve waterdicht zijn en van schoenen die niet waterdicht zijn krijg je vervelende geurtjes. Wij vertellen je hoe je die schoenen zelf waterdicht kunt maken! Wrijf met een waxinelichtje over je schoen en föhn hem daarna zodat de wax smelt en zich aan de stof hecht. Nu heb je gegarandeerd waterdichte schoenen!

DIY anti-blaren spray

We zijn helemaal klaar met die vervelende blaren en vooral ook blarenpleisters. Deze blijven nooit zitten en worden ook nog eens vies. Wat doen we dan om die mega blaren te voorkomen? We spuiten onze voeten in met deo. Gewoon lekker sprayen en je hebt blaarvrije voeten!

Pijnloze hakken

Dit is een algemeen bekende tip, maar voor diegene die hem even gemist hebben herhalen we hem gewoon nog even. Plak je derde en je vierde teen aan elkaar vast met tape. Hier loopt namelijk een zenuwbaan die heel erg belast wordt als je op hakken loopt. Als je op hakken loopt gaan deze namelijk een beetje uit elkaar en dat is wat zo pijn doet. Om dit te voorkomen plak je ze dus gewoon aan elkaar!

Vieze sneakers wit maken

Er is niks zo zonde als vieze, meer zwart dan witte sneakers. Dit los je op met tandpasta! Lukt dit niet? Ga dan eens naar Omoda. Daar verkopen ze Sneakerwhite dat er voor zorgt dat je schoenen weer stralend wit worden. Ook met baking soda kun je voor die stralend witte sneakers zorgen. Meng het met water en maak er een papje van. Scrub hier je schoenen mee! Heb je net nieuwe witte schoenen gekocht en hou je ze liever wit dan dat je ze weer wit maakt? Zo doe je dat! 

Schoenen inlopen

De schoenen die je goed moet inlopen zijn meestal de beste! Helaas doen ze soms gewoon te veel pijn om er echt lekker op te kunnen lopen. Als dat het geval is moet je ze eens een avondje thuis aantrekken met een beetje vochtige sokken. Vocht zorgt er namelijk voor dat je schoenen een beetje uit gaan zetten. Dit is vooral zo met leer!

Toe aan nieuwe schoenen waar je deze tips op kunt toepassen? Shop ze hier!
1. De mooiste schoenen onder de €50,- in de sale!
2. Waarom lace up shoes niet in je kast mogen ontbreken
3. De knapste statement sneakers

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites