De nieuwste trend die we even compleet negeren

Laten we afspreken dat we hem allemaal gaan skippen...

Een nieuwe toevoeging aan de groeiende lijst met comeback-trends waarvan wij nooit hadden gedacht deze opnieuw te zien: de scrunchie. Huh, wat? Ja, je leest het goed de scrunchies zijn terug en wij begrijpen er niks van. En tóch (hoe is het mogelijk) zijn die afgrijselijke scrunchies weer ‘in’.

Nee, maar echt. Wij zien de scruchies steeds vaker voorbijkomen. Niet heel vreemd. Zoals dat altijd gaat met trends, ze komen altijd weer terug. Helaas….

De trend uit de jaren 80 spotten wij bij menig it-girl. Alle winkels hangen er inmiddels vol mee. En wij kunnen maar niet begrijpen waarom.. De scrunchie (een elastiek met stof afkomstig van een jaren 80-gordijn) is naar onze mening een echte fashion no-go! Alsof je geen elastiekje kon vinden en toen maar besloot je sok te gebruiken. Wij zijn niet de enige die hier zo over denken.

“I loved it…Except for one huge problem. You have your leading lady running all over town wearing a scrunchie. A scrunchie!” – Carrie Bradshaw

Als echte Sex and the City liefhebbers, staat de aflevering van seizoen 6 nog goed op ons netvlies. Waarbij Carrie vol lof aan haar vriend Burger vertelt dat zijn nieuwe roman geweldig is. Op één klein detail na dan.. “Geen vrouw in New York wil dood gevonden worden met een scrunchie!” Wij hebben nieuws Carrie. De vrouw in die roman is anno 2018 een echte trendsetter. Maar beste Carrie hierbij beloven wij plechtige deze trend over te slaan.

Thank you, Carrie!
> Stijl lessen die we van Carrie Bradshaw hebben geleerd

We houden ons hart vast.
Komen fietsleggings terug? Please don’t!

En het is net alsof je in de Matrix zit.
> De kleine zonnebrillentrend is terug

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites