7 sexy series voor een goede avond Netflix & Chill

Deze wil je VANAVOND nog kijken!
Kijk jij ook altijd uit naar de meest sexy scenes in romantische series? Knappe acteurs zorgen vaak voor veel hete momenten in series en films, don’t you think? We hebben de meest sexy series voor je op een rij gezet die je VANAVOND nog wil zien! Mét hele mooie mannen en ook series die om hun andere eigen redenen super sexy zijn. Graag gedaan 😉

1. Californication

David Duchovny speelt de hoofdrol in deze serie. Hij speelt Hank Moody, een seksverslaafde en schrijver die van New York naar Californië verhuist. Hank lijkt in eerste instantie perfect bij zijn vrouw Karen te passen, maar het tegendeel blijkt. Karen leert Bill kennen, kan haar emoties bij hem kwijt, en gaat uiteindelijk met hem vreemd. David leert ook meerdere vrouwen kennen waarmee het bed deelt, wat zorgt voor véél sexy scenes… En David is ook niet de meest vervelende man om naar te kijken.

2. The Affair

Deze serie heeft 20 afleveringen vol met sexy scenes. Noah en Allison spelen de hoofdrol in deze serie. Zij leren elkaar kennen en gaan beiden de affaire aan. Ondertussen zijn ze beiden getrouwd. De serie heeft ook een bijzondere vertelwijze. Je ziet iedere gebeurtenis zowel door de ogen van Noah, als Alison. De serie zit vol met drama, romantiek en spanning en er zitten alleen maar goede acteurs en actrices in. De laastse aflevering mag je wel skippen. Je kan beter fantaseren over een eigen einde. De echte laatste aflevering is namelijk niet heel boeiend.

3. Easy

Iedere aflevering speelt zich een ander liefdesverhaal af, en die verhalen zijn stuk voor stuk heel verschillend. Je komt veel te weten over de karakters uit de serie en leert ze écht goed kennen. En een trio met Orlando Bloom, Malin Akerman en Kate Micucci? Check. Deze serie heeft het allemaal. Do we need to say more? 

 4. Peaky Blinders

Tommy Shelby maakt Peaky Blinders ERG sexy. Hij is in ieder geval onze nieuwe crush. Deze man is echt een lekker ding. (Bekijk hier de beste GIFjes van Tommy Shelby). Wij zouden echt zó graag Grace willen zijn, de love interest van Tommy. Helaas is dat een droom die (waarschijnlijk) niet werkelijkheid zal worden dus we moeten het maar doen met fijne beelden van de goddelijke acteur. Poor us.

5. Orange is the new black

Als je Orange is the new black nog niet hebt gezien en je houdt van sexy series, is dit ook zeker een aanrader. Waarom? Omdat de vrouwen samen voorkomen in genoeg sexy scenes. Mannen zijn soms overbodig voor een hete serie, en dat bewijst Orange is the new black maar al te goed.

6. Suits

Met Suits kan je aan één stuk door naar mannen kijken die slim zijn (want ze zijn advocaat, hallo), sexy (want ze lopen de hele tijd in pak) en sowieso erg goodlooking. En als je de één niet leuk vind, heb je nog een tweede keuze. Wij zwijmelen in ieder geval wel weg bij Suits.

7. Reign

Deze serie gaat over Mary: the queen of Scotland. Ze is een jong meisje dat de Koningin van Schotland wordt en wordt uitgehuwelijkt. De serie speelt zich af in het verleden en in prachtige kastelen die de serie sowieso romantischer maken. De man aan wie Mary wordt uitgehuwelijkt is ook erg knap én sexy. Pak de popcorn er maar bij en geniet er van. (Deze smaken zijn echt heerlijk).

Ken je The end of the fucking world al?
Deze serie krijgt de HOOGST mogelijke score op Rotten Tomatoes

Deze series wil je ook nog even zien:
> De 13 best bekeken series van 2017

Het is bewezen:
> Disney films kijken is goed voor je gezondheid

PHOTO CREDITS: NETFLIX

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites