Waarom jij NU een shacket wilt toevoegen aan je lente garderobe

De oplossing voor dat gekke tussenweer.

De tijd is aangebroken dat we weer lekker in het zonnetje op het terras kunnen zitten. Maar in de lente staat er meestal nog wel een windje, dus helemaal zonder jas gaat nog niet. Het is daarom goed om je hierop te kleden. Maar wat doe je aan als je niet goed kan inschatten welk weer het zal worden vandaag? Gelukkig hebben wij het perfecte item gevonden dat je kunt dragen met dit Nederlandse tussenweer.

Shirt + Jacket = Shacket!

De perfecte item is de shacket. De shacket is natuurlijk veel dunner dan een jas, maar wel dikker dan een blouse. De shacket is ook een prima jas als het alleen waait of als zelfs de zon een beetje schijnt.

Deze blouse-jas is vooral erg stoer. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Een shacket kun je makkelijk combineren en zit ook nog eens lekker. Je kunt een shacket kiezen met een neutraal kleurtje zoals zwart of groen, maar je kunt ook voor een knap printje kiezen. Dus als je opzoek bent naar het item voor het Nederlandse tussenweer en ook naar iets wat stoerder is dan een blazer of een trenchcoat.. Dan is de shacket perfect voor jou! Wij hebben de leukste shackets voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

Days are better in a hoodie!
Perfect als je niet elke keer een jas wil meenemen.

Genoeg inspiratie!
4 andere manieren om je bomberjack te combineren

The Sherlock Holmes coat is back!
De Burberry trenchcoat look a likes die je nu wil inslaan

 

PHOTO CREDITS: SOPHIE MAY

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites