7 herkenbare gedachtes wanneer je shopt met je moeder

Shop till you drop?

Hoe oud je ook bent, onze moeders blijven het altijd leuk vinden om mee te gaan winkelen, en jij stiekem ook wel. Aangezien je moeder vast wel eens haar steentje (een beetje geld) bij wil dragen als jullie gaan shoppen. Heel. Groot. Pluspunt. Maar er zijn ook een aantal ergernissen…

1. Je moeder zoekt kleding voor je uit 
Ze komt vrolijk aan met een kleurrijke jurk waarvan je meteen begint te twijfelen: ‘Voor mij?’. No way dat je dit gaat dragen.

2. Je moet iets passen dat je niet wil
Ze heeft je zover gekregen om de jurk te passen en overtuigt je dat het perfect staat. Ze besluit dan ook nog eens de jurk voor je te kopen. Eerste miskoop is binnen.

3. Je moeder shopt in andere winkels
Jij had zin om je vertrouwde shoproute te volgen maar je moeder wil echt IEDERE winkel in die ze tegenkomt. Jij moet morgen maar weer terug de stad in om de laatste winkels mee te pakken.

4. Je moeder komt iemand tegen
Als ze na het afrekenen in de winkel een vriendin van een vriendin tegenkomt van de basisschool van vroeger. En er lijkt geen einde te komen aan het gesprek. Je moet doorrrr.

5. Je moeder wil tussendoor rusten
Jup, shoppen is topsport (check hier maar eens hoeveel calorieën je er mee verbrandt). Na een tijdje heb je dus wel zin in een lekker broodje in de middag, maar je moet door. Je moeder is na haar twee favoriete winkels er allang klaar mee.

6. Je hebt geen tijd te verliezen
Als je moeder rustig ieder kledingstuk uit de rekken trekt. Terwijl jij na al die shopsessies een pro bent geworden in snel en efficiënt winkelen. Je scant de leukste items er zo uit!

7. Je kan over 2 weken weer shoppen
Terwijl je moeder zegt dat je na vandaag de héle herfst en winter wel vooruit kan. Denk jij daar ook net even anders over. Binnen twee weken hangt de Zara, de Mango en H&M al weer vol met nieuwe items en jij wil natuurlijk niets missen.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe plaats om te shoppen?
Dit is het shopwalhalla waar stiekem alle modemeisjes shoppen

Als je binnenkort gaat shoppen met je moeder, wil je deze inspiratie vast bekijken:
3 outfit formules voor je oversized trui
Styled by Manon – How to wear Faux Fur deze herfst
Je favoriete winkels zijn weer aangevuld met de leukste items

PHOTO CREDITS: SCOUTFASHION

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites