Shopping hacks voor de die hard Zara fans

Ken jij al alle hacks?

Zara is en blijft een van onze favoriete winkels. We komen er het liefst iedere week om de mooiste items te scoren. We zijn bijna allemaal guilty aan een verslaving en dit artikel gaat het misschien nog wel erger maken. Maar hè, wie vindt dat nou eigenlijk erg. Wij hebben namelijk Zara hacks voor je waardoor je eigenlijk altijd slaagt.

Maandag

Maandag is de beste dag om bij de Zara te winkelen. Niet alleen is het er rustiger dan op andere dagen, maar je ziet als eerste de nieuwe producten. Die arriveren namelijk maandagochtend in de winkel.

Sale

De Zara heeft twee keer per jaar een grote sale in juni en december. Alle oudere collecties worden dan met hoge kortingen verkocht. Dus zie jij iets leuks vlak voordat de sale begint wacht dan heel even. Anders krijg je er misschien spijt van dat jij er nog de volle prijs voor betaald hebt. Ben je bang dat het item te weinig op voorraad is klik dan snel hier.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ben jij er altijd als eerste bij als ze iets nieuws hebben of als de sale begint. Wees gerust, Zara zal niet je hele mail vol spammen. Je krijgt wekelijks een mail met de nieuwe producten.

Leer

Zara verkoopt genoeg items van goede kwaliteit. Ga hier dus vooral op zoek naar leren items. Deze zijn namelijk hartstikke knap en gaan jaren mee. Een leren jasje mag natuurlijk niet in je kast ontbreken.

Koop niet alleen trends

Dit weten we natuurlijk allang maar Zara heeft vaak mooie statement items. Je wil het allemaal graag hebben maar je moet niet vergeten in andere producten te investeren. Bijvoorbeeld (we noemden hem hierboven al) leren jassen, jeans, winter jassen en basic-shirts.

Ophalen in de winkel

Helaas komen er altijd maar weer die vervelende verzendkosten erbij. Maar je hebt ook de mogelijkheid om het op te halen in de dichtstbijzijnde Zara winkel. Dit kost namelijk niks extra’s. Als je dan toch in de winkel bent kun je gelijk weer kijken of er nog nieuwe spullen zijn.

Favoriete afdeling

Elke Zara is anders en je hebt vast wel je favoriete hoek waar je altijd slaagt. Blijf dan vooral in deze hoek kijken inplaats van de hele winkel doorzoeken. Zo kan jij je shopping time halveren.

Beschikbaarheid in winkel

Soms twijfel je gewoon echt welke maat je nou moet bestellen. Dus bestel je voor de zekerheid twee maten, maar dit hoeft helemaal niet. Je kan namelijk heel makkelijk op de site kijken waar welke maat beschikbaar is. Scroll naar beneden op de site. Onder de product foto’s staat namelijk nog vaak informatie over verzending en retourneren. Hiertussen staat ook het kopje beschikbaarheid in winkel. Je kan hier in gemakkelijk de maat invoeren die je zoekt. Zo kan je gelijk zien in welke Zara die nog beschikbaar is zodat je het kan passen.

Twijfel je of jij verslaafd bent aan de Zara?
> 6 tekenen dat je naar de rehab moet

Ken jij het zusje van Zara al?
> Het zusje van Zara is net zo leuk

 

PHOTO CREDITS: UNKNOWN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites