De slangenprint: Alle do’s en don’ts

Slangenprint combineren? Zo doe je het!

Het houdt maar niet op met de printjes. Na de panterprint is nu de slangenprint aan de beurt. Veel mensen vinden het too much, maar we definitely LOVE it! Wij laten zien hoe we slangenprint combineren.

De slangenprint heeft een tijdje op zich laten wachten, maar na de hele panterprint hype komt er een nieuwe trend aan die we veel zullen gaan zien aankomende herfst. Vind je het lastig om deze print te combineren? Er zijn een aantal do’s en don’ts waar je rekening mee kan houden.

1. Houd het rustig

Hiermee bedoelen we dat het slim is om je andere items af te stemmen op de kleuren die in de slangenprint zitten. Dit zijn dan vooral de kleuren wit, crème, zwart en grijs. Combineer je slangenprint broek met een witte blouse en draag een zwarte jeans bij je slangenprint top of blazer.

2. Één slang at a time

Omdat de slangenprint opvallend is, is het goed om deze te combineren met rustige items. Het kan anders al snel erg druk worden. Kies daarom voor één item met slangenprint. Als je de slangenprint in je tas en schoenen terug laat komen kan dit al snel te veel worden en er zelfs een beetje ordinair uitzien.

3. Welke schoenen?

Bij slangenprint outfits passen eigenlijk alle soorten schoenen. Van sneakers tot chelsey boots, dus dat is makkelijk. Als wij mogen kiezen vinden we een sneaker het meeste passen bij de trend en laten we de pumps liever even in de kast staan, zodat de outfit wel stoer blijft en niet te tuttig wordt.

READ NEXT
Deze print is OVERAL komende herfst
Dit zijn de allerleukste snake print items!
>6 herfsttrends waar we niet aan ontkomen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites