Ben je aangekomen? Zo ziet niemand er iets van!

Deze 15 styling tricks gaan je helpen!

Ben je een paar kilo aangekomen? Niks mis mee natuurlijk, maar het kan wel lastig zijn om je kleding hierop aan te passen. Want je wilt je natuurlijk wel zelfverzekerd en comfortabel blijven voelen. Ben je al plannen aan het maken om met een dieet te beginnen en naar de sportschool te gaan? Stop! Je kunt namelijk gewoon slanker lijken zonder ook maar een kilo af te vallen. Dus die extra kilo’s, die gaat niemand zien. Dit zijn de styling tricks om slanker te lijken: 

1. Work on your hair

Je kan er dus gewoon een stuk slanker uitzien als je de perfecte hair do uitkiest. Zó makkelijk is het dus. Er zijn verschillende manieren waardoor je optisch gezien slanker lijkt door het juiste kapsel! Hier lees je alles over de kapsels die je slanker doen lijken!

2. Draag grote kettingen

Wanneer jij een goede statement necklace draagt, lijken je schouders een stuk smaller, waardoor automatisch je heupen en benen ook slanker lijken. Ha! Easy peasy. Die ketting heb je vast wel thuis liggen, toch?!

3. Shirt dress

Een shirt dress is gewoon al-tijd goed! Hij kan voor elke gelegenheid, en vooral: hij doet het bij iedereen goed. Zo’n fijne dress valt altijd lekker soepel en nonchalant waardoor je benen meteen een stuk slanker lijken.

4. Volume up!

Je denkt waarschijnlijk dat te veel stof ons juist ‘voller’ laat lijken. But you’re wrong! Ga daarom juist voor een wijdere top in een wijder rokje. Hierdoor wordt het accent op je taille gevestigd en dat is exact wat je wil! Door de dikkere stoffen lijken je smallere gedeeltes alleen nog maar smaller.

5. Voeg kleuren en prints toe

En het is nog leuk ook. Wanneer je felle kleuren of prints draagt, leidt dat erg af waardoor de aandacht niet echt naar je figuur uitgaat. Je kunt zelfs twee verschillende prints met elkaar combineren.

6. Striped trousers

Ga voor een broek met verticale strepen en je benen zullen een stuk slanker lijken. Dit effect kun je zelfs al bereiken met één streep aan de zijkant van je broek!

7. Love the midi skirts

Ideaal als je jouw benen niet ziet als het pronkstuk van je lichaam: de midi skirt! De A-lijn skirt (waar we het net ook al over hadden) legt de nadruk op je smalste gedeelte van je lichaam. Hierdoor lijk je direct een stuk smaller. En die fijne A-line skirt is ook nog een item dat écht ie-der-een staat!

8. Speel met lengteverschil

Heb je een midi skirt aan? Draag er eens een lange trenchcoat of een kimono overheen. Door het lengteverschil heb je meteen die prachtige lange endless legs!

9. Instoppen

Hele fijne en super makkelijke tip: je lijkt in 1 seconde al slanker door je shirt of top in je broek of skirt te stoppen. Hierdoor wordt de aandacht weer beter gevestigd op je gecreëerde slanke taille en dat is wat jij wil!

10. Ga voor mat!

Wanneer je een glanzend item draagt, zoals een glanzende jeans lijken je benen optisch een stuk voller. En mat doet dus het tegenovergestelde. Wil je toch graag een leather jeans? Probeer dan de glans te beperken.

11. Proporties

Vermijd strakke mini skirts! Die doen namelijk weinig goeds voor je lichaam. Je kunt het best een boyfriend jeans combineren met een goed aangesloten top, of een kokerrok met een oversized sweater. Ga voor de proporties en het contrast oversized en strak. Daardoor is je lichaam meer in verhouding en lijk je slanker!

12. High heels

Oké, dit weet je waarschijnlijk wel. Maar deze truc is wel heel effectief. Draag gewoon een knap paar high heels en je lijkt niet alleen een stuk langer, je ziet er ook nog eens fantastisch uit. En er zijn zelfs nog meer voordelen van het dragen van high heels! Can’t be any better, right?

13. Draag één kleur

Een jasje, top en broek in dezelfde kleur zorgt ervoor dat je optisch een stuk minder ‘vol’ uit ziet. Het dragen van één en dezelfde kleur zorgt ervoor dat de verticale lijn niet onderbroken wordt: dat maakt je langer en slanker.

14. De goede jeans

Een goede spijkerbroek kan ook een ontzettend verschil maken. Een skinny doet vaak niet veel goeds voor je figuur. Liever trek je dan een bootcut of een flared jeans aan voor een slanke look. Die heb je in de pocket!

15. Zwart kleedt af

Ga voor zwart! Zwart kleedt je af en het laat je optisch veel smaller lijken dan andere kleuren. En er zijn nog veel meer redenen waarom zwart áltijd goed is.

READ NEXT:
> 5 styling tricks voor vrouwen met curves
> Door het dragen van deze rok lijk je slanker
> Zo fake je heel makkelijk langere benen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites