Dit is de slechtste kleur om te dragen op foto’s

Dit zijn de do's en don'ts

Heb je het gevoel dat je niet fotogeniek bent? Don’t worry, je kan het leren! Er is daarnaast nog een gouden tip die we je mee kunnen geven: de kleur die je draagt op je foto bepaald namelijk ook heel veel. Wij onthullen de kleuren die je dus NIET moet dragen op foto’s.

Don’ts

Wat je beter niet kan aantrekken op een foto zijn items in pastelkleuren. It’s a no go. Met pastelkleuren zie je er op een foto bleek uit en dat wil je natuurlijk voorkomen. En al helemaal in de winter, want dan zijn we sowieso vaak al iets bleker. Naast pastelkleuren is wit ook een kleur die je beter niet kan dragen, hiermee maak je dezelfde fout.

Do’s

Ga liever voor effen kleuren in je outfit, in plaats van patronen. Ben je gek op kleding in felle kleuren? Dan is het slim om één item in een felle kleur te dragen, zoals een jurk of een gekleurde jas. Als je verschillende felgekleurde items draagt en je ze niet dicht bij elkaar draagt (bijvoorbeeld een felgekleurde tee en felgekleurde schoenen), zal de camera ook een minder mooie foto nemen. Het wordt namelijk lastiger om te focussen op de verschillende contrasten. So you know what to do! Voortaan sta jij echt altijd goed op de foto 😉

Wil je de perfecte Instagram feed?
> Dit zijn DE tips

De kleur die Instagram overneemt en ook goed op je foto staat?
> Lees het hier

Er komt een nieuwe functie op Instagram:
Hier worden we heel erg blij van

PHOTO CREDITS: COLLAGEVINTAGE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites