Het kledingstuk dat je moet kopen volgens je sterrenbeeld

Het staat in de sterren!

Het nieuwe modeseizoen staat gelijk aan een overvloed aan trends. We hopen allemaal op het winnende lot, want we hebben toch wel een paar duizend euro nodig om onze garderobe helemaal lenteproof te maken. Maar volgens jouw sterrenbeeld is er maar één item dat jij komend seizoen in je kast moet hebben.

Vissen
Vissen zijn gevoelig, sympathiek en inspirerend. Een lieflijk item zal jou vast niet misstaan. Zeker omdat je die ook heel stoer kunt combineren. Jij bent een waterteken dus MOET het item voor jou wel blauw zijn!

Ram
Een ram is een zelfverzekerde leider maar kan ook weleens impulsief zijn. Dit jaar is het volgens jouw sterrenbeeld tijd om eens lekker te gaan experimenteren. Jij bent sowieso al niet bang om een beetje avonturistisch te zijn en daarom is deze sexy opvallende mini skirt perfect voor jou!

Stier
Een stier is op zoek naar stabiliteit en comfort. Wat jij nodig hebt is de perfecte jeans! Zo kun je de comfortabele look helemaal afmaken met een paar goede sneakers. Die geven jou ook gelijk dat beetje stabiliteit!

Kreeft
Kreeften zijn verzorgende mensen en hebben de neiging erg open te spreken over hun gevoelens. Ook sta jij liever niet in het middelpunt van de belangstelling, dus een opvallende schoen zou het voor jou niet doen, maar deze sweater daarentegen wel!

Tweelingen
Tweelingen hebben jeugdige en sociale persoonlijkheid. Dit jaar ben jij volgens je sterrenbeeld er op los aan het flirten. Breng je jeugdige, levendige persoonlijkheid samen met deze nieuwe hobby en je krijgt een flirterige en romantische blouse! Perfect voor je volgende date 😉

Leeuw
Een leeuw heeft echt geen moeite met grote groepen en is zeker niet bang om op te vallen. Leeuwen staan bekend om hun creativiteit en speelsheid. Een lekker opvallende velvet hak zou jij vast wel aandurven!

Maagd
Een maagd wordt vaak omschreven als een perfectionistische bescheiden vrouw. Bij deze vrouw hoort dus ook een perfect item. Een Chloé tas misschien? Deze tas is supermooi en perfect en ook nog minder duur dan dat we eigenlijk van dit merk gewend zijn!

Weegschaal
Als weegschaal ben je romantisch, charmant en ook een beetje flirterig. Bij deze persoonlijkheid hoort gewoon een bloemig en romantisch jurkje. Deze van & Other Stories is wel wat gewaagd, maar dat kun jij makkelijk hebben! Dit jurkje is geweldig voor een wat warmere dag met een paar leuke hakken. In deze outfit kun je er op los flirten!

Schorpioen
Schorpioenen zijn krachtige vrouwen, je hebt veel wilskracht en bent vastberaden. Bij deze eigenschappen hoort een stoer item. Als we aan een stoer item denken gaan onze gedachten al snel naar een gaaf leer jasje. Dit bikerjack van Topshop is een perfecte match.

Boogschutter
Boogschutters zijn eerlijk en recht door zee. Ze staan ook zeker sterk in hun schoenen. Schoenen!!! Ja de boogschutter heeft wel een mooi paar nodig om sterk in te kunnen staan. Deze witte sneakers met iets extra’s zijn stoer en toch vrouwelijk!

Waterman
Watermannen staan bekend als inventief en origineel. Jij kunt dus wel een opvallend en origineel item gebruiken! Een zijden sjaaltje is een heel leuk item voor jou. Je kunt hem op zoveel manieren dragen en het is net even iets anders. Daar kun jij wel wat mee met jouw originele persoonlijkheid!

Steenbok
Een steenbok denkt praktisch, werkt hard en wil succesvol zijn. Het is een van de meeste serieuze sterrenbeelden. Je bent heel praktisch, maar dat betekent niet dat je van saaie kleding houd. Een mooie zwarte jas is praktisch, maar ook super stijlvol. Daarom is deze perfect voor jou!

READ NEXT
Dit zijn ze dan: De haartrends voor 2017!
TREND: Sieraden om je knot
De patchwork jeans is DE nieuwe trend voor de herfst

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites