Stijliconen die je in de gaten wil houden voor 2017

Wedden dat jij ze gaat volgen!

In het jaar 2016 hadden deze vrouwen een enorm goed gevoel voor mode en zagen ze er super stylish uit. Daarom is het belangrijk dat wij deze stijliconen ook in 2017 gaan volgen!

Yasmin Sewell
Deze fashionista moet je zeker gaan volgen in 2017. Ze is dé streetstyle queen van 2016 en dus ook 2017. Yasmin is fashion director bij Style.com en dat verklaart een hoop!

 

Nicole Richie
We kennen Nicole Richie allemaal door haar losbandige verleden met onder andere Paris Hilton, maar sinds enkele jaren is zij een heus fashion icoon. Ze rockt het Los Angeles’ stijltje door basics te dragen op een sophisticated manier.

 

Suki Waterhouse
Suki jet-set tussen Los Angeles, New York en Londen, maar ze is een echte Britse it-girl. Ze draagt altijd speelse combinaties met bohemian details.

Pink believing @manrepeller ? @shelbyduncan

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on

 

Anaa Saber
Deze New Yorkse student is een rising star op fashion gebied. Deze upcoming trendsetter moet je echt gaan volgen in 2017. Ze is de oprichtster van www.oursecondskin.com. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Xtra

A post shared by Anaa Saber (@oursecondskin) on

 

Aimee Song
Aimee is dé Instagram hit van 2017. Ze heeft meer dan 4,2 miljoen followers. Ze is een gedreven (zaken)vrouw en verrast je elke keer weer met prachtige, jaloersmakende outfits en foto’s.

READ NEXT
> OMG! Kermit de Kikker is het nieuwe stijlicoon van 2017!
> De vijf parfums die iconische celebrities ooit hebben gedragen
> Deze makkelijke iPhone trick maakt je selfies veel mooier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites