Stijlvol moeder zijn? Zo doe je dat

Met deze items wordt het een makkie

Het blijft een lastige opgave, stijlvol moeder zijn. Met kinderen houdt je nu eenmaal niet heel veel tijd over om je altijd op je allermooist te kleden. Wat jammer is, want het blijft een hobby.. Gelukkig maken deze vijf items het je makkelijker om er altijd stijlvol uit te zien. Ook als je een druk leven als mama hebt.

1. Hakken met een lage hak

Hakken doe je snel niet meer aan als je moeder bent, omdat je soms nou eenmaal achter je kroost aan moet rennen. En dit gaat niet op stiletto’s. Gelukkig hoef je echt niet van hakken af te zien. Draag gewoon een schoen met een middelhoge hak, of wat dacht je van een bootie. Zo kun je ze lekker toch dragen, want ever stijlvol blijven hakken natuurlijk altijd.

2. Perfect zittende jeans

Je gaat van hot naar her als moeder, dan wil je natuurlijk wel comfortabele kleding aan. De perfect zittende jeans is zo’n comfortabel item dat ook nog eens je beste punten accentueert. En je hoeft echt niet voor een mom-jeans model te gaan. Wat dacht je van de perfecte skinny, of de altijd-goed flare?

3. Een knappe crossbody

Je trekt een basic outfit aan, want ja, je hebt nou eenmaal niet alle tijd van de wereld. Gelukkig kunnen accessoires zo’n look alsnog hartstikke stijlvol maken. En dan in het ideale geval een crossbody. Kies voor een mooie versie van goede kwaliteit. Dan gaat ‘ie lang mee en maakt ‘ie iedere outfit een topper.

4. Een leren jas of shacket

Een leren jasje trek je snel aan over iedere outfit en is daarom ideaal als je mommy bent. En als je niet van de leren jasjes bent, is een shacket het alternatief. Een blouse in jasvorm. Één van deze twee jasjes mag niet ontbreken in de kledingkast van een stijlvolle mama.

5. Opvallende sieraden

Hiervoor geldt hetzelfde als voor de crossbody tas. Heb je voor je gevoel een saaie outfit aan? Throw on some jewelry. Kies voor opvallende oorbellen of een opvallende ketting zodat je look toch nog een feestje wordt.

Meer lezen?
Zo hoef je geen zwangerschapskleding te dragen!

PHOTO CREDITS : PETRA

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites