Manon geeft styling advies voor Oud en Nieuw!

Wat trek jij aan?
Een van onze goede voornemens is om het volgende jaar iets meer uit te gaan pakken maar wel op een manier die voor jezelf zo praktisch mogelijk is en daar leent oud en nieuw zich goed voor!
Het item waar echt iedere vrouw knapper van wordt is een jumpsuit. Voordeel is dat je in een keer klaar bent, nadeel is dat je wel even goed moet zoeken naar welke voordelig werkt voor jouw lijf en welke bij jouw lijf past. Deze is iets meer baggy en heeft wat meer body. Dan is het heel mooi om het te combineren met een hele hoge hak, waardoor het toch nog vrouwelijk en sexy wordt. Shop de look hieronder! 

vrouwen-nye-outift
Oud en Nieuw is natuurlijk het moment van het jaar om echt van top tot teen, goed en lekker volledig uit te pakken. Een zwart overhemd hebben jullie allemaal wel in de kast. Een donkere jeans ook, je investering zit dan heel erg in het fluwelen jasje. Maar die kan je straks ook mooi doordragen met bijvoorbeeld een gescheurde ripped jeans waardoor hij weer veel stoerder wordt. De outfit maak je af met goede dansschoenen! Shop de look hieronder!

 SHOP HIER
JUMPSUIT – MAISON SCOTCH 
HAKKEN – L.K. BENNET
mannen-nye-outift
SHOP HIER
BROEK – NUDIE JEANS
SCHOENEN – GIORGIO
OVERHEMD – OLYMP
JASJE – HUGO BOSS

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites