Zo geef je je vriendje tactisch styling tips

Hoe praat je je vriend in een look waar jij blij van wordt...? Dit zijn de ultieme tricks!

Styling tips aan je vriendinnen geven is peanuts. We doen eigenlijk niet anders en vrouwen kunnen elkaar tijdens oeverloze kletssessies over kleding urenlang (gevraagd of ongevraagd) shop-en stylingtips geven.

Met le boyfriend werkt het net even ietsje anders. Het ligt net wat gevoeliger om je lief te bekritiseren op zijn looks en ruzie wil je er al helemaal niet om krijgen. Hoe geef je mannen op een slimme manier styling tips zónder dat er discussies ontstaan (of tranen vloeien…). Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om je lover te voorzien van wat briljant kledingadvies. Manon geeft hier de voordelen van het hebben van een fashionista als vriendinnetje. Je bent geen tutje: your God’s gift to men.

Compliment, advies, compliment

First thing first. Mannen zijn gevoeliger dan je denkt. Als hij trots de kamer in komt lopen en jij zegt: ‘trek je dit aan?’ dan kom je niet ver. Laat hem eerst weten dat hij er geweldig uitziet. Hij heeft zijn best gedaan en dat mag best gewaardeerd worden. Ga hem dus niet meteen bekritiseren, maar zeg dat hij er goed uitziet en geef hem vervolgens een tip hoe hij er nog mooier uit kan zien.

Begin dan niet de hele outfit af te kraken, maar geef aan wat jij nóg mooier zou vinden. Geef hem vervolgens weer een compliment en done. No hard feelings, geen ruzie. Alleen maar een nog gelukkigere kerel. Die dan ook nog eens mooi gekleed is, precies zoals jij dat wil. Good luck! 

En hier shop je de leukste kleding voor je vent
De leukste kledingmerken voor je vriend

Maar wij kunnen ook wat van hen leren, hoor
8 fashion regels die we van stijlvolle mannen kunnen stelen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites