Te hoge hakken gekocht? Zo zitten ze toch nog lekker!

Wie mooi wil zijn hoeft dus geen pijn te lijden...

We kennen het allemaal wel: je wordt verliefd op knappe heels, koopt ze en wil ze het liefst gelijk aan! Helaas vergeten we vaak dat we ons niet veel langer dan twee uurtjes op onze hakken kunnen voortbewegen. Want ja, wie mooi is, moet soms pijn lijden. Het liefst willen we de hele dag pronken met onze nieuwe aanwinsten, maar sommige schoenen zijn gewoon meer zitschoenen. Wil je er toch liever voor gaan? Dan hebben wij wat tips voor jou zodat je toch de hele wereld aan kunt op je nieuwe heels.

Liever te groot dan te klein
Koop liever een maatje te groot dan te klein. Als je ruimte overhoudt, kun je dit altijd verhelpen met zooltjes. Niets is zo vervelend als beknelde voeten in je favorite heels!

The higher the heel, the better you feel? No way!
Hakken hoeven tegenwoordig helemaal niet hoog te zijn. Waarom zou je jezelf pijn laten lijden, als je ook voor comfortabelere exemplaren kan kiezen. Zijn wij even blij dat kitten heels nu helemaal on trend zijn!

Wissel af
Jij hebt zoveel schoenen in je kast liggen, dat je het helemaal niet erg vindt om elke dag een ander paar aan te doen. Hiermee pronk je niet alleen met je knapste aanwinsten maar je geeft je voeten hiermee ook wat rust. Kies na een paar pointy heels voor ronde sneakers of peep toe pumps.

Wees altijd voorbereid op pijnlijke voeten
Zelfs de meest comfortabele heels kunnen weleens lastig gaan doen aan het eind van de dag. Na een lange dag zijn je voeten vaak wat opgezet waardoor de kans groot is dat je tenen wat beklemd raken. Neem daarom altijd wattenschijfjes mee die je tussen je tenen kan plaatsen of gebruik deze truc.

Loop je heels altijd goed in!
Het inlopen van je nieuwe hakken is essentieel! Draag ze dus niet naar een groot evenement als je ze net uit de doos hebt gehaald. Loop ze binnen eerst even lekker in voordat je ze op straat aandoet. Stel dat je nieuwe heels namelijk toch echt killing zijn om op te lopen, kun je ze altijd nog terugbrengen.

Source: Sincerely Jules 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites