Three ways maxi skirt: de opties zijn eindeloos!

Als wij zeggen maxi-skirt, zeg jij waarschijnlijk bohemian. Nergens voor nodig..

Een maxi skirt kan ontzettend veelzijdig zijn. Het zit ‘m in de combinaties. Met zoveel streetstyle en inspiratie beeld was het niet moeilijk de aller-tofste looks bij elkaar te zoeken. Deze looks bewijzen dat de maxi skirt verre van alleen-maar-bohemian is en hartstikke tof kan zijn. Deze three ways Maxi Skirt laat zien hoe tof een maxi skirt kan zijn.

  • Urban cool meets romantic 

Deze look combineert romantisch en urban-cool flawless met elkaar. De basic crop-top en de mirrored sunnies geven de look een urban gevoelletje. De striped maxi skirt en basic sandaaltjes geven de look een romantische touch.

maxi_skirt_summer

  • Biker-chique 

Een maxi skirt en biker-chique? Ja het kan! Combineer je bikerjacket met je metallic maxi skirt en je bikerboots. Voor een rustig geheel is het slim om je basic witte top toe te voegen aan de look.

maxi_skirt_rocky

  • Romantic & classic 

Op zoek naar een romantische en klassieke invulling van je maxi skirt? Deze look might be just what you need. Door in off-white tinten je look samen te stellen creëer je het ultieme romantische gevoel. Een prachtige zijden blouse, je Valentino (of look-a-like) accessoires en heels maken je look ultra stijlvol en klassiek.

 

chic

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites