Pas je niet meer in je broek? Zo maak je hem wat losser

Het ligt niet aan jou, het is je broek

Zit je broek te strak of juist veel te wijd? We hebben het allemaal wel is gehad. In de winkel zit de broek echt perfect maar na een paar dagen hangt hij al bijna op je knieën of krijg je hem niet eens meer dicht. Zelfs je lievelingsbroek zit niet meer zoals die altijd heeft gezeten, zonde toch? Gelukkig hebben wij oplossingen gevonden zodat je jouw favorite jeans weer aan kan!

De tip voor wanneer je jeans te groot is:

1. Was je spijkerbroek in heel heet water
Als je jeans een klein beetje uitgelopen is, gooi hem in het standaard wasprogramma. Maar zet hem op de hoogste stand. Deze tip werkt het best als de stof van je broek zoveel mogelijk katoen bevat. En ook een tip: gebruik geen wasverzachter

2. Gooi de broek dan in de droger
Na dat je de broek op de hoogste stand hebt gewassen, gooi hem dan in de droger. Zet deze ook op de hoogste stand. Door deze warmte zal de stof van de broek zich samentrekken en zal de broek automatisch strakker worden.

En als de band van de broek wat losser is, kun je een stukje elastiek kopen. Deze kun je in de binnenkant de broek plaatsen. Doe dit wel aan de achterkant.

TIP: Koop je broek een maat kleiner. Een broek loop je zeker een halve tot een hele maat uit!

De tips voor wanneer je jeans te klein is:

-Spray de broek met lauw water
Dit is misschien wel de makkelijkste manier om je broek om wat losser te krijgen. Leg de broek op de grond en spray de broek helemaal onder met lauw water. Ga dan met je knieën op de broekspijpen zitten en rek de pijpen uit elkaar met je handen. Trek de broek alle kanten op en spray er gerust nog wat meer lauw water op.

-Ga in bad met je broek
Het klinkt misschien een beetje raar, maar het werkt echt (als je een bad hebt)! Doe de broek aan die te los zit en laat je bad vollopen. Vul het bad niet met heet water, maar met lauw water. Dit water zal ook helpen om de broek wat uit te rekken. Stop de broek daarna niet in de droger, maar hang hem op als je uit bad komt.

Meer tips over broeken weten?
>Nooit meer broeken passen met deze briljante truc!
>Styled by Manon; De broek die je benen TWEE keer zolang maakt!
>Draag jij al die tijd al de verkeerde soort broek?

 

PHOTOCREDITS : ANDICSINGER

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites