3 trends voor in je tuin

Want je tuin is minstens zo belangrijk als je interieur.

We zijn altijd maar druk met ons interieur. Dan weer nieuwe stoelen, nieuw servies en eigenlijk willen we iedere week nieuwe kussens. Het houdt nooit op. Maar kijk eens naar buiten, hoe ligt jouw tuin er eigenlijk bij? Het is tijd om die deuren weer open te gooien en je tuin onder handen te nemen. En dan hebben we het niet over potten en planten maar sfeermakers zoals kussens (kijk daar heb je ze weer), lampjes en stoelen. Wij zetten de trends voor je op een rijtje:

1. Samen een eigen plekje

Heb jij al een fijn plekje gecreëerd waar jij en je lover samen in de zon kunnen zitten? Niet? Dan wordt het de hoogste tijd. Niets fijner dan na een lange dag op kantoor even in de zon zitten op een loungebank. En als je een kleine tuin hebt, kan je ook gewoon kiezen voor deze tuinbank lounge. Net zo gezellig.

2. Zet de meer dan alleen bloemen buiten

Wil je je tuin betrekken bij je huis? Zorg er dan voor dat de sfeer die je binnenshuis hebt gecreëerd ook buiten te zien is. Hoe dan? Kies voor dezelfde kleurstellingen en materialen zoals binnen. Daarnaast zie je ook steeds vaker kleden die je ook buiten neer kan leggen, dit zorgt direct voor een huiselijk gevoel in je tuin.

3. Sfeerverlichting

En natuurlijk lampjes. Dit geeft direct zo’n fijne sfeer in je tuin. Je kan natuurlijk zo’n leuke slinger halen met allemaal verschillende lampjes eraan maar deze treklamp van HEMA is ook heel leuk (en betaalbaar). Net even iets anders en je kan hem dus gewoon buiten laten hangen.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites