Niets te doen dit weekend? Ga daten met een sjeik

Trommel je single vriendinnen op, dit wil je meemaken.

Baalde jij als een stekker toen Prince Harry met Meghan er vandoor ging? Dacht je dat elke kans op geluk was verkeken? Dan heb je het mis. Er is namelijk nog een of andere sjeik die hopeloos op zoek is.

Je bent jong en je wil wat. Zo moet de welgestelde man uit het Midden-Oosten hebben gedacht. Na een reeks mislukte Tinderdates besloot hij de lastige taak maar uit handen te geven. Hij betaalde meer dan een half miljoen aan Ivy Relations, een relatiebemiddelingsbureau, die voor hem de zoektocht afmaakt.

Zij zijn een heuse campagne gestart en gaan op zoek naar zijn aanstaande bruid. Ze houden castingdagen (!) in Berlijn, Kopenhagen, Stockholm en Amsterdam. En jawel, dit is Nederland aan de beurt. Per casting worden er 125 kandidaten uitgenodigd. Vrouwen tussen de 21 tot 30 jaar mogen zich aanmelden voor een intake-gesprek. Tijdens dit gesprek kijkt zijn team natuurlijk naar het uiterlijk, maar ook naar het innerlijk. Mocht je door de selectie zijn, volgen er nog wat interviews en daarna mag je met hem op date. Makkie, toch?

Lijkt het je wat? Aanstaande zaterdag vindt de casting in Amsterdam plaats. En er zijn nog zo’n honderd plekken beschikbaar. Sla je slag en meld je hier aan.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites