Dit zijn wereldwijd de Vogue editors die je wilt volgen

Deze powervrouwen ken je nog niet.

Je kent de Vogue editors uit onze koude kikkerlandje vast wel, maar wist je dat er wereldwijd nog veel meer inspirerende vrouwen voor Vogue werken. Dit zijn ze en je wil ze sowieso volgen!

Elaine Welterath

Elaine is editor in chief bij Teen Vogue. Haar stijl is dan ook kleurrijk en speels. Past bij haar baan! Neem zeker een kijkje op haar Instagram als je van sporty en casual outfits houdt.

In a '90s kinda world…

A post shared by Elaine Welteroth (@elainewelteroth) on

Kirby Marzec

Kirby is accessoire editor bij jawel, ook Teen Vogue. Het is haar baan om alles van accessoires te weten en dat zie je op haar Instagram ook terug. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen op dat gebied. Haar looks hebben een wat grungy vibe en we love it!

 

Wild, wild thots ?

A post shared by Kirby Marzec (@kirbymarzec) on

Chioma Nandi

Chioma is fashion news editor bij Vogue.com en gek van prints. En dan in alle kleuren. Deze mixt ze met elkaar, een van de dingen van fashion die wij het leukst vinden. Als je van kleuren en prints houdt moet je haar sowieso volgen!

She made me buy it ?⚽️

A post shared by chioma nnadi (@nnadibynature) on

Julie Pelipas

Julie is fashion director van Vogue Oekraïne en een street style favoriet van fotografen en van ons. Ze trekt hier en daar wat sequins aan en van een statement item is ze ook niet vies. Just what we like! 

III

A post shared by Julie Pelipas (@juliepelipas) on

Valentina Collado

Valentina werkt bij Vogue Mexico als fashion editor. Haar look past perfect bij de Vogue. Ze ziet er altijd perfect gestyled uit in stukken van bijvoorbeeld Céline.

24/7 non stop ? ? @aldo_decaniz @voguemexico

A post shared by V A L E N T I N A Collado (@valecollado) on

PHOTOCREDITS: VALENTINACOLLADO

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites