5 dingen die je nooit moet dragen op een date

Zo voorkom je die fashion mistakes

Heb je binnenkort een date? Dan wil je er natuurlijk wel op je allerbest uitzien. Want hé, een eerste goede indruk maakt veel verschil. We vertelden je laatst al wat je het best aan kan doen naar een date, maar het is ook goed om te weten wat je vooral NIET aan moet doen. Lees snel verder om deze mistakes te voorkomen.

1. Mega hoge hakken

Eerlijk is eerlijk, hoge hakken doen veel goeds voor je figuur, je ziet er vrouwelijk uit en mannen vinden het vaak ook aantrekkelijk. Maar als je op dat hele hoge paar totaal niet lekker kan lopen, zal dat er niet aantrekkelijk uitzien en zal je je helemaal niet zelfverzekerd voelen. Terwijl je dat dus juist wel wil zijn tijdens je date. Laat je hoge hakken lekker thuis en ga liever voor een paar waar je wel goed op kan lopen (zo leer je er op lopen als een pro) of ga gewoon voor comfortabele sneakers of loafers. Zolang je je maar goed voelt op je schoenen.

2. Een mini rok

Een rok is een goede keuze als je op date gaat, maar een ultra korte minirok zeker niet. Het staat helemaal niet charmant en sexy als je continu je rok naar beneden moet trekken. Ga liever voor een midi rok of een lange rok. Die staan minstens zo sexy!

3. Een korte jurk

Wat voor een kort rokje geldt, geldt eigenlijk net zo goed voor een korte jurk: hiermee loop je ook het risico dat je continu ongemakkelijk zit te friemelen aan je jurk omdat hij maar steeds omhoog kruipt. Een korte bodycon dress wil je al helemaal vermijden, dat is echt te veel van het goede. Ga liever voor een jurk met een A-lijn. Die laat je taille dunner lijken en zorgt voor een mooie vrouwelijke look. Een zwarte A-lijn jurk is helemaal perfect.

4. Te bonte items

Over zwart gesproken: te kleurrijke items wil je dan weer juist vermijden. Te veel prints ook. Eigenlijk is alles waar ”te” voor staat een no go op een date. Keep it simple. Neutrale kleuren zijn een dikke yes.

5. Een top met veel inkijk

Een cover up is eigenlijk altijd sexyer dan veel bloot. Een top met inkijk of cut outs in kleding wil je echt vermijden als je op date gaat. Je laat iets aan de verbeelding over als je voor een cover up gaat. Dus laat je date maar lekker fantaseren over wat je onder je mooie kleding draagt.

 

Weet je nog niet waar je naar toe op date wil gaan?
Dit zijn de allerleukste winter date ideeën

Deze tips wil je misschien ook even lezen:
Hier moet je opletten tijdens een eerste date

Heb je al lang een relatie?
11 verfrissende date ideeën voor long term relationships

PHOTO CREDITS: BRANDONWOELFEL

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites