4 items die een styliste nooit draagt

Hier zie je ze niet snel in lopen.

Als het op styling aankomt, kunnen wij je voorzien van allerlei tips & tricks. Wij weten precies wat iedereen over een paar maanden draagt en welke items sowieso gaan uitverkopen. Maar hoe zit het eigenlijk met onze eigen kledingkast? Dit zijn de items die wij nooit dragen:

Oud t-shirt als pyjama

Je denkt dat dit niet nodig is, tot je investeert in een mooie pyjama set. Als je jezelf ’s ochtends met een mooi setje voor de spiegel ziet staan zie je er al een stuk beter uit.

Witte versleten shirts

We hebben allemaal wel één (grote kans dat het er zelfs meerdere zijn) wit t-shirt wat eigenlijk aan vervanging toe is in onze kast liggen. Zorg dat je een basic wit t-shirt hebt dat er netje uitziet. En zorg dat je andere shirts een printje of opdruk hebben. Deze maken je outfit namelijk meteen een stuk interessanter.

Legging als broek

Dit is een bericht aan iedereen: stop hiermee. Leggings zijn gemaakt om in te sporten of om mee op de bank te liggen. Niet voor buiten de deur. Ga voor een mooie mom jeans of jeans met rechte pijp als je zin hebt in een chili outfit. Zulk soort broeken zijn altijd goed én daarbij geven ze je ook niet de illusie alsof je de hele dag met je luie billen op de bank hebt gelegen.

Crop tops

Kunnen ontzettend goed staan bij sommige mensen, maar eerlijk… Niet iedereen kan het hebben. In plaats daarvan kun je gaan voor een mooie geklede top. Een mooie hals of kwalitatief goede stof is perfect.

 

Deze items mogen ook niet in je kast ontbreken
12 items die alle modemeisjes in hun kast hebben hangen

Hier shop jij de leukste items!
Onze favoriete webshops die jij nog niet kent

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites