How to wear them: lange leren laarzen

Eindelijk wordt het easy

Lange leren laarzen: we zien ze al jaren in het straatbeeld, maar durven ze zelf vaak niet aan te schaffen. Dit omdat het toch een beetje tricky blijkt om ze te stylen. Hoeft helemaal niet zo te zijn, en al helemaal niet als je de laarzen uit Manon haar collectie kiest. Deze zijn namelijk super makkelijk te combineren. Wij hebben alvast wat looks voor je gezocht zodat je er helemaal niet meer bij na hoeft te denken. Kijk je mee?

The sweater dress

Lekker makkelijk. Scoor een lange trui, trek hem aan en put on your boots. Deze combinatie is eigenlijk altijd goed.

Vastgesnoerd

Voor een wat chiquere look: snoer een blazer vast met een riem en draag de laarzen eronder. Deze look is all black eigenlijk bijna altijd het mooist.

Oversized t-shirt

Een beetje hetzelfde principe als de sweater dress. Met een lang t-shirt en een paar lange leren laarzen kan het eigenlijk niet misgaan. Lekker casual.

Leather on denim

Als je lange leren laarzen op een jeans wil dragen, kies dan voor een hele strakke skinny jeans die perfect aansluit. Als de jeans niet strak is kan het er nog wel eens slordig uitzien, maar als ‘ie dat wel is staat het superknap.

Leather on leather

Het leren rokje is ook een goede optie als je een outfit met lange boots aan wil. Draag hem met een top naar keuze en de boots and you’re done.

Meer boots voor het najaar
Zo combineer je een stoer enkellaarsje
Zo laat jij jouw enkellaarsjes op zijn best zien

PHOTO CREDITS: MINDBODYSWAG

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites