Deze herfsttrend past bij jouw sterrenbeeld

Iedere keer is het weer feest. De nieuwe collecties komen binnen en de ’trends’ vliegen je om de oren. Rood, roze, metallic, veren, ruitjes, pakken, petten. Alles is een trend. En dan kan het knap lastig zijn om te kiezen. Maar gelukkig staat het allemaal in de sterren. Bij ieder sterrenbeeld past namelijk een trend. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Waterman 21 januari t/m 18 februari

Watermannen zijn graag op zoek naar iets nieuws en eigenwijs in de keuzes die ze maken. Ze zitten altijd vol met energie. De najaarstrend die hier bij past is de logomania trend. Laat het logo ook goed opvallen in je outfits.

Vissen 19 februari t/m 20 maart

Vissen hebben een speelse persoonlijkheid. Ze zijn heel creatief en altijd enthousiast. De midi skirt is de trend die hier bij past.

Ram 21 maart t/m 20 april

De ram is ondernemend maar houdt ook van gezelligheid. Ze zijn het liefst comfortabel gekleed. De trend die hier mooi bij past is een gebreide trui.

Stier 21 april t/m 21 mei

Stieren zijn echt doorzetters en zullen nooit opgeven. Ze zijn betrouwbaar dus je kan ze alles vertellen. De trend die hierbij past is een hoge kraag.

 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen houden ervan om lol te maken. Ze willen er altijd op een best eruit zien. Daarom willen ze ook geen saaie outfit. De trend die hier bij past zijn de statement sieraden. Hiermee wordt iedere outfit een succes.

Kreeft 22 juni t/m 23 juli

Kreeften zijn heel vrouwelijk en dat willen ze graag laten zien. Ze zijn ook gek op avontuur. Daar past de polkadot perfect bij!

Leeuw 24 juli t/m 23 augustus

De leeuw houd ervan om in de spotlight te staan. Iedereen moet weten dat je er bent. Verder zijn ze heel creatief. De trend die hierbij past zodat ze ook lekker opvallen is rood. Rood is echt de kleur van het najaar. In combinatie met je zelfverzekerde uitstraling zal je ook zeker opvallen.

Maagd 24 augustus t/m 23 september

Een maagd is heel erg georganiseerd en wil altijd alles op orde hebben. Verder zijn ze met hun keuzes heel erg kieskeurig. Alles moet zijn zoals zij het willen. De trend die hierbij past zijn de muiltjes.

Weegschaal 24 september t/m 23 oktober

Weegschalen hebben een hele enthousiaste persoonlijkheid. Ze houden ervan om dingen te bewonderen en te koesteren. De trend die hierbij past is een opvallende handtas.

Schorpioen 24 oktober t/m 22 november

Schorpioenen zijn intense maar ook mysterieuze personen. En daar houden ze van. De sock boot is de trend die perfect bij hun past. Vooral een paar met een beetje glitter.

Boogschutter 23 november t/m 22 december

Boogschutters willen graag vrij zijn in alles wat ze doen. Ze zijn erg optimistisch en nieuwsgierig. Een jurk met een vrolijke print erop past hier het beste bij.

 

Steenbok 23 december t/m 20 januari

Voor de ambitieuse steenbokken is de ruitjes trend echt iets wat bij ze past. Hiermee creëren je een professionele houding. Dat is iets wat de steenbokken graag willen.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites