Deze indruk laat je achter bij het dragen van een bepaalde kleur

Goed om te weten met welke kleuren jij een goede indruk maakt.

Misschien denk je er niet altijd over na, maar de kleur die je draagt is bepalend voor hoe je over komt en hoe mensen over je denken. Elke kleur heeft een betekenis en wij leggen je uit welke kleur je daarom beter wel of niet kan dragen wanneer je ergens voor het eerst komt.

Zwart

Zwart is een kleur die mensen over het algemeen veel dragen. Het straalt zelfverzekerdheid en intelligentie uit. Dit is dus een erg goede keuze voor een eerste ontmoeting met iemand of bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Eigenlijk is de kleur perfect voor alle gelegenheden.

Bruin en oranje

Mensen geven vaak een goede eerste indruk als andere mensen de kleur kleding die je draagt ook mooi vinden. Over het algemeen zijn bruin en oranje geen populaire kleuren, dus is het niet zo slim om deze kleuren te dragen als je een goede eerste indruk achter wilt laten.

Geel en roze

Dit zijn hele vrolijke en felle kleuren. Het is dus erg belangrijk om de goede gelegenheid te kiezen wanneer je deze kleuren draagt. Als je een belangrijke, formele afspraak hebt, is het niet slim om deze kleuren te dragen. Je laat dan een te overdreven en niet intelligente indruk achter, dus niet zo handig als je een sollicitatiegesprek hebt.

Wit

Wanneer je de kleur wit draagt, laat je een onschuldige indruk achter. Ook is de kleur, naast zwart, een kleur die intelligentie uitstraalt. Als je een goede indruk wilt achterlaten is het dus slim om deze kleur te dragen. Pas wel op dat je niet helemaal in het wit bent, want dit kan dan weer een overheersende uitstraling hebben.

Rood

Deze kleur wordt door mannen en vrouwen anders gezien. Mannen zien vrouwen graag in deze kleur, maar andersom vinden vrouwen een donkere kleur mooier staan bij mannen. Voor een eerste date is rood dus een goede kleur, maar voor een formele gelegenheid is het toch veiliger om voor zwart of wit te gaan.

Kortom, zwart en wit zijn dus eigenlijk altijd een goede keuze. Maar je hoeft natuurlijk niet altijd voor safe te gaan, uitpakken mag ook weleens! Als jij jezelf er fijn in voelt zal je dit ook uitstralen naar de mensen om je heen.

READ NEXT
Deze kleur staat het best bij leopard
Een ode aan de knapste kleurcombinatie
Kies je áltijd zwart? Zo draag je iets meer kleur

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites