Dit draag je met het gekke tussenweer

Zo heb je het nooit meer te warm of te koud.

Als we naar buiten kijken en we zien de grauwe lucht, dan is het moeilijk voor te stellen dat het buiten warm is. Bovendien komt de regen alweer met bakken naar beneden vallen. Lange broek, laarsjes, een fijne trui en een regenjas aan. Klinkt goed, toch? Maar zodra we buiten staan, blijkt het hartstikke warm te zijn.

Gek tussenweer noemen we dat. De zomer is nog niet voorbij maar de herfst is al in aantocht. Het is bijna onmogelijk je te kleden met dit weer. Maar wij hebben een aantal tips voor je, zo kom jij dat gekke tussenweer door zonder het té warm of té koud te hebben.

1. Ga voor laagjes

Omdat het weer soms kan omslaan en het ’s ochtends kouder is, kun je het beste laagjes aantrekken. Het voordeel hiervan is dat je altijd iets uit kunt trekken, zo heb je het dus nooit te warm of te koud. Kies voor een dunne trui of een top met lange mouwen, trek er een spijkerjasje bij aan of een dunne jas zoals een trenchcoat of een blazer.


 

2. Kies de juiste materialen

Het is belangrijk om voor de juiste materialen te kiezen. Een wollen trui zorgt er al snel voor dat jij gaat zweten. Ook een jeans kan ervoor zorgen dat je benen gaan plakken en bovendien duurt het superlang voordat je jeans droog is van de regen. Skip dus even je skinny jeans, draag een loose-fit broek zoals een pantalon of een track pants. Kies voor een rok met een panty of draag een midi skirt met blote benen.

 

READ NEXT
>Wat je SOWIESO doormaakt als je een jumpsuit draagt
>Wat je het beste kan dragen tijdens een lange dag shoppen
>Zo draag je een nette blouse op een stoere manier

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites