WIN: MonStyle geeft een designer tas weg!

Want eigenlijk verdienen we hem allemaal.

Ja, echt. December is de maand van feest, familie, eten maar vooral: cadeau’s. Zoals je weet geven we ieder jaar in december heel veel cadeautjes weg, maar dit jaar hebben we gekozen om één groot cadeau weg te geven. Namelijk: een designer bag.

We willen allemaal een designer bag onder de kerstboom. Dromen mag! Maar helaas komen die dromen niet altijd uit. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Best Secret. Want wij vinden dat eigenlijk iedereen zo’n knappe designer bag verdient. Daarom geven wij een tas weg aan een van onze lezers. We houden nog even geheim welke tas we weggeven, want zo gaat dat nou eenmaal met Kerst. De cadeau’s onder de boom zijn ingepakt en blijven een verrassing totdat je ze uitpakt. But we promise it will be good. 

Zo doe je mee!

Kijk, we vinden dat iedereen zo’n designer tas verdient, maar helaas kunnen we maar een iemand blij maken. En daar moet je wel iets voor doen. Ten eerste willen we heel graag van je weten waarom jij zo’n tas verdient. Kijk daarom in onze Instagram Stories, maak een screenshot van deze vraag en beantwoord deze vraag via een repost in je eigen stories. Bekijk de stories in MonStyle voor meer uitleg.

Best Secret eindelijk in Nederland

Best Secret is een van de best bewaarde geheimen onder de modemeisjes. Maar na 12 jaar (!) is de online outlet ook in Nederland beschikbaar. Best Secret is de meest exclusieve shopping community van Europa. Je shopt online meer dan 3000 verschillende designermerken met heel veel korting. Je shopt er de mooiste merken waaronder MaxMara, Pinko, Furla, 7 for all Mankind, Calvin Klein en Adidas.

Iedere dag verschijnen er nieuwe producten in de sale. En waar wij vooral heel blij mee zijn, je mag je aankopen binnen twee weken GRATIS retourneren. Als die knappe jurk of nieuwe winterjas niet goed zit, kan je hem altijd nog terugsturen. Zo kan je thuis op je gemak de kleding bekijken en passen. Ideaal!

Deze online outlet is exclusief. Dat wil zeggen dat niet iedereen toegang heeft tot de community. Hiervoor moet je namelijk eerst uitgenodigd worden door iemand die al lid is. Gelukkig hebben wij 100 plekken beschikbaar geregeld voor de eerste 100 lezeressen. Wil jij ook bij de community horen? Klik dan snel op de volgende link en kijk of jij een van de 100 lezeressen bent: www.bestsecret.nl/monstyle

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites