Wat zegt zijn baard over hem?

BIG NEWS: dit moét je weten!

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen: mannen met een baard. Ryan Gosling, David Beckham, Ryan Reynolds, Manuel Broekman en ga zo maar door. Je zou zeggen dat het niks betekent, die haargroei. Nu blijkt dus dat de haargroei van een man een betekenis heeft! Ja, wij waren ook verrast. Wij zullen het je even uitleggen:

  1. Full Beard
   “De oude mannenbaard”
   Een volle baard heeft religieuze associaties, zoals Jezus. Het is een beetje old-fashioned, maar je ziet veel mannen er mee lopen. De messy full beard zie je veel bij jonge mannen, terwijl je de neat volle baard meer ziet bij oudere mannen. Deze netjes-bijgehouden look wordt vaak geassocieerd met wijsheid en professoren.
  2. Goatee
   “Deze man is echt blijven hangen in het verleden”
   In 1990 was deze baard een statement, maar deze baard is wel echt geweest nu. Ben je een leuke man tegen gekomen, maar heeft hij dezelfde baard als jouw oude dokter? Denk er dan maar even over na…
  3. Stubble
   “Een man van de tijd”
   Het Ryan Gosling-baardje! Deze baard is erg populair, veel mannen op advertenties hebben deze baard. Het ziet eruit alsof er niks aan gedaan hoeft te worden, maar dat is bij deze baard juist wel het geval. Hij moet goed getrimd worden en dat vergt wat tijd.
  4. Handlebar Mustache
   “Lekker hipster”
   Deze combinatie met snor en baard vinden wij heel fijn! Lekker ruig, maar ook sexy. Al moet hij er wel netjes mee eten om ook sexy te blijven.
  5.  Clean-Shaven
   “Preppy guy”
   Jonge mannen hebben het de ene keer wel en de andere keer niet, clean-shaven. Het doet ons een beetje denken aan Harvey Specter van Suits. Zegt genoeg toch? 😉

READ NEXT:
Hipsters passé? No way!
Kledingstukken die we in 2016 niet meer bij mannen willen zien
Dus dáárom houden mannen niet van winkelen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites