Zo check je zonder spiegel je outfit!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Sta je op de camping, heb je net bij je vriendje geslapen (die verdomme geen spiegel in z’n slaapkamer heeft) of ben je op werk en kun je je outfit niet checken? Je hebt hier helemaal geen spiegel (of mobieltje met selfie-camera) voor nodig met deze 5 tips!

1. Vraag jezelf eens af hoe je je nou precies in deze kleding voelt. Voelt het goed? Dan is er een grote kans dat je dit ook uitstraalt. Ga van je gevoel uit in plaats van de reflectie van het spiegelbeeld.

2. Weet wat voor je werkt. Draag je draag een high waisted spijkerbroek omdat het dan lijkt alsof je ellenlange benen hebt en omdat je billen er goed door uit komen? Kies dan voor zo’n broek en ga voor zekerheid.

3. Een snel gemaakte fout bij het ontbreken van een spiegel is dat je snel in over-accessorizing overgaat om te compenseren wat je niet kunt zien. Doe dit niet! Maar kies juist voor rustige, minimalistische accessoires, die altijd goed zijn.

4. Als je voor neutrale kleuren kiest weet je zeker dat je niet onbedoeld met color-blocking te maken zult krijgen. Denk hierbij aan kleuren als zwart, beige, wit en grijs. Je kunt hier namelijk oneindige combinaties mee maken zonder enorm de plank mis te slaan.

5. Draag laagjes zodat je, onvoorbereid als je bent, later eventueel nog enigszins iets kunt ‘veranderen’ in je outfit.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites