Zo draag je altijd de juiste panty

Een lesje panty etiquette!

In Nederland weet je vaak niet hoe koud het precies is. Soms ziet het er zonnig uit maar is het hartstikke koud en soms ziet het er super koud uit maar zweet je je kapot op de fiets met je winterjas aan. Dit is ook altijd lastig met panty’s. Je hebt ze in verschillende diktes, deniers en kleuren. Een onderzoeker aan de Nottingham Trent University heeft een formule ontwikkeld die jou precies vertelt welke dikte panty je aan moet bij ieder weertype. Is dat eens even handig!

juiste panty

Hierbij staat de W voor windsnelheid en de T voor temperatuur. De uitkomst is het aantal denier van je panty. Je hoeft de formule alleen maar in te vullen en voila je weet precies welke panty je aan moet trekken! Oh, en de windsnelheid kan je vinden op het internet, bijvoorbeeld bij het KNMI.

Klinkt als Chinees? Wel, iets van wiskunde kennen komt hier inderdaad van pas. Zo kunnen we je wel al meegeven dat ‘e’ gelijkstaat aan 2,72. Wij zijn helaas niet voorzien van een sterke wiskundige knobbel, dus voorlopig doen wij het nog eventjes op de gok!

Oh en heb je van jezelf wat stevigere benen? Kies dan voor een panty die wat dikker is. Als je panty ook nog eens in dezelfde kleur is als je outfit, lijken je benen langer en slanker. Ook fijn voor de shorties onder ons! Wedden dat jij zo de juiste panty scoort!

READ NEXT:
Zo gaan je panty’s langer mee!
Zo voorkom je ladders in je panty!
8 redenen waarom de herfst wel leuk is!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites