Zo fake je die strakke billen!

#mooiebillenmaandag

Soms ben je gewoon te lui om naar de sportschool te fietsen om die perfecte billen te kweken. Dan zit er niks anders op dan thuis aan de slag gaan. Maar wat zou je ervan zeggen als dit helemaal niet hoeft. Waarom zou jij je thuis of in de sportschool uitsloven als er ook simpele styling trucs zijn die ervoor zorgen dat jij strakke billen krijgt. Je kan het namelijk ook gewoon faken! Ha!

Draag hoge hakken
Door hoge hakken te dragen, krijg je automatisch een betere houding. Je gaat namelijk recht op staan. Hierdoor lijken je billen ook wat groter en dus strakker. Is dat even mooi meegenomen!

Juiste maat
De maat van je jeans is erg belangrijk. Jeans lopen altijd erg uit. Koop een jeans dus altijd op zijn strakst. Krijg je de broek aan, gaat de rits en knoop dicht en kun je nog lopen? Perfect! Je billen komen veel beter uit in een strakkere jeans. Velen kopen een jeans die op dat moment het lekkerst zit, en dat is vaak een maatje groter. Die broek zal binnen hierdoor snel uitlopen en te groot zijn, en dat staat niet heel erg flatteus…

Skinny jeans
Een skinny jeans legt nadruk op je billen doordat het aan de onderkant strak loopt. Vind je dat jouw billen al erg aanwezig zijn? Koop dan een bootcut of een jeans met rechte pijp. Zo wordt de nadruk op de billen een stuk minder.

Hoge, gecentreerde zakken
De zakken op je broek horen niet laag te zitten. Hierdoor krijgen je billen geen mooie vorm. Wanneer je een jeans gaat kopen, let dan goed op de zakken op je billen. Ze horen namelijk precies op je billen te vallen. Daarnaast is het belangrijk dat de zakken vlakbij elkaar zitten. Als de zakken meer naar de buitenkant zitten dan lijkt het alsof je bredere billen (en heupen) hebt. Dat willen we niet! Mocht je dat juist wel willen, zie dit dan als een goede tip.

READ NEXT:
De perfecte billen kweek je in bed!
Deze tips zorgen ervoor dat jouw billen op z’n mooist zijn!
Ronde billen? Check! Grote benen? Liever niet…

Source: The Versastyle

tagged in strakke billen
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites