Zo ga je verveling op het strand tegen!

Vervelen, jij? Echt niet!

Bah, je moet weer hard werken vandaag. En dit keer niet op kantoor, nee, je gaat een dagje naar het strand. En zo’n sunkissed skin komt natuurlijk niet vanzelf hè? Bakken is een inspanning en verveel je je daarom gauw? Op deze manieren ga je verveling op het strand tegen (en wordt je nog onopgemerkt mega bruin ook!)

1. Move it
Ben je iemand die last heeft van het ik-kan-maximaal-5-minuten-stilzitten syndroom? Dan is het voor jou een goed idee om eens een lekkere wandeling langs de branding te maken. Wind door het haar en gaan met die banaan!

2. Sport
Oké, waarschijnlijk als je deze kop leest heb je direct de neiging verder te scrollen. Want ja, sporten, wie doet dat nou eigenlijk? Stop je volleybal of beach badminton rackets in je strandtas en bye bye verveling!

3. Eet
Nu hebben we je aandacht weer hè? Want naast veel drinken moet er ook gegeten worden. Ga opzoek naar een leuke strandtent met een goede kaart, of neem een goed gevulde koelbox mee voor een gezellige strandpicknick.

4. Wees creatief
Is je ooit opgevallen hoe veel mooie dingen je op het strand kunt vinden? Wordt je gek van die prikkende scheermesjes, schelpjes of opgedroogde krabbetjes? Verzamel ze en maak er een interieurwaardige fotolijst mee!

5. Bereid je voor
Houd je van muziek? Zorg dan dat je een opgeladen muziekbox mee neemt. Lees je graag? Zoek dan een aantal goede boeken uit, of koop je favoriete tijdschrift. Voor de lunch ga je opzoek naar lekkere hapjes en ga fluitend de dag door!

Source: Sugar and charm

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites