Zo gaat je panty veel langer mee

Nooit meer een ladder? Het is dus mogelijk!

Panty’s zijn ideaal, als het wat kouder is zorgen ze nét voor dat extra beetje warmte. We hebben alleen allemaal één struggle bij onze geliefde panty’s, ze gaan super snel kapot. Gelukkig hoeft dat met deze tips niet meer te gebeuren, lees je mee?

1. Kwaliteit
De kwaliteit van een panty is eigenlijk het aller belangrijkste. Kies niet voor de goedkoopste maar kies voor een versie die iets meer denier heeft en van een wat stevigere stof is gemaakt. 

2. Maat
Het is ook erg belangrijk om voor de juiste maat te kiezen. Als je wat langer bent kun je beter voor een panty in een grotere maat kiezen zodat je hem niet super ver uit hoeft te rekken. Neem de panty ook nooit in dezelfde maat als je broek, ga altijd voor groter zodat je de panty nog op kunt trekken.

3. Teennagels
Jup, we all know this. Je trekt panty aan en je teennagel gaat er zo doorheen. Te lange teennagels hebben en een panty dragen zijn dan ook een echte no-go. Houd ze kort en je voorkomt dit probleem gegarandeerd. 

4. Wassen
Yes, je panty heeft de dag overleeft! Nu komt het volgende probleem: de panty moet gewassen worden. Bij het wassen is er ook een grote kans dat je panty kapot gaat, daarom hebben wij hier de per-fecte tip voor. Stop de panty in een waszakje, zo wordt de panty schoon zonder dat hij schade oploopt. Handig!

5. Vriezen
En dan tot slot: de beste tip wat betreft panty’s. Leg je nieuwe panty eerst in een laagje water en stop hem daarna in de vriezer. Het klinkt gek maar hiermee verleng je de levensduur van je panty, er komen namelijk minder snel gaten in. We need that!

READ NEXT:
Zo voorkom je een ladder in je panty!
Zo draag je altijd de juiste panty
Dit is het perfecte plan om je kledingkast op te ruimen

Source: Cuggo

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites