Zonnige vakantie op de planning? Deze essentials heb je nodig

Je vakantie wordt zo één groot succes!

Als je al op je prachtige vakantiebestemming bent aangekomen is het logisch dat je geen precious beach time wilt verspillen aan het bedenken van een fashion-forward outfit. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom willen wij je even op het hart drukken dat je maar een paar essentials nodig hebt om ieder strandjurkje of vakantiepakje af te maken. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap: iedere outfit is al compleet en je hoeft ook niet je hele koffer te vullen met items die je misschien-wel-misschien-niet gaat dragen. En zo heb je ook nog eens meer tijd voor fun in the sun met je lover of beste vriendin. Lees je even mee? Dit heb je écht nodig in je koffer!

Een avond tas in een ‘bold’ kleurtje
Een tas in felle kleur met bijvoorbeeld een etnische print zorgt ervoor dat jij eruit springt bij je avond activiteiten. In deze tijd van het jaar is het namelijk nog vrij koud ’s avonds. Als je nog een fijne trui aanhebt, of een lange broek, zorgt een tas in een felle kleur ervoor dat je er toch vakantie-proof uitziet en zo springt de bruine kleur er echt vanaf!

Een lace up sandal
Voor overdag op de boulevard of in de stad heb je écht een paar knappe sandalen zoals bijvoorbeeld deze hieronder nodig. Ga voor een lace up exemplaar in een mooie kleur. Wij geven de voorkeur aan felrood, we just love that colour! Jouw verzorgde voeten krijgen zo een echte boost. Zie je het al voor je? Onder een wit kanten jurkje? Wij wel. Vliegtickets voor ons please!

Een zonnehoed
De zon mag dan nog niet maximaal schijnen en het is misschien ook nog geen 30 graden, maar dat is juist het verraderlijke. Want wist je dat je, als er wind staat, sneller verbrand? Ook omdat je dan totaal niet door hebt dat de zon gewoon hartstikke fel is. Draag daarom een zonnehoed, als bonus: het ziet er ook nog eens hart-stikke stijlvol uit en dat terwijl het je mooie lokken en gezonde huid beschermt. Schaf je er snel een aan? Hieronder knappe exemplaren.

Een hele knappe zonnebril
Je ogen beschermen tegen UV-straling is natuurlijk een must. En het fijne aan een zonnebril is dat er zóveel mooie exemplaren van zijn. En zo kom je er achter welke er bij jou past! Het liefst shoppen we ze allemaal. En wat is nu een betere plek om zo’n knapperd te dragen dan op vakantie? Shop deze, neem er een mee die je al hebt, of zoek verder, maar een zonnebril mag zéker niet ontbreken op jouw lijst met travel-essentials.

READ NEXT:
> Boek jouw vakantie naar 1 van deze 7 bestemmingen
Dit betaal je voor een vakantie op een privé eiland
Swimsuits die passen bij jouw bodytype

Source: Sincerely Jules

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites