Zo scoor je die Chanel tas voor een prikkie!

Zo scoor je dus die originele items!

Vintage is al jaren niet gek meer. Het is voor sommigen zelfs een hobby geworden om de tofste items van twintig jaar terug te scoren. Tegenwoordig moet je alleen wel heel goed zoeken, wil je die mooie Chanel tas van 1998 vinden. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste vintage websites, zodat je makkelijk kan vinden wat je wilt, zonder het huis te hoeven verlaten!

Archive Vintage
Voor duurdere modemerken zoals Alaia, Dior, Chanel, Mugler, Miyake, Chloe, Gaultier, Yves Saint Laurent en meer ben je bij Archive Vintage op het goede adres. Dit platform verkoopt kleding uit de 60’s tot en met de 90’s. En, er zitten zelfs items bij die nooit zijn gedragen!

Attic Empire
Deze Amsterdamse webshop heeft een groot aanbod in vintage sjaals. Ja, Hermes dus ook! Vind je dit toch wat duur, wij hebben de perfecte knock off gevonden! Verder zijn er ook designer items te vinden van Saint Laurent, Escada en Dior.

Designer Vintage
Designer Vintage is een van de bekendste online vintage platforms. Hier kun je vintage items vinden van bijna alle grote modehuizen. Het leuke van deze website is dat je zelf ook heel gemakkelijk je kleding hier kunt verkopen. Gevalletje ‘geven en nemen’.

Farfetch
Misschien dat je deze fijne webshop al wel kent, maar wist je ook dat ze op de site ruimte hebben gemaakt voor een heel fijn vintage hoekje? Farfetch werkt samen met meer dan 300 boetiekjes over de hele wereld, zoals Parijs en Milaan. Met meer dan 1000 labels hebben ze een onwijs groot aanbod, joepie!

Froufrou’s Vintage
Dit Arnhemse bedrijf importeert vintage kleding van over de hele wereld. Zelf hanteren ze daarom het gezegde: ”Wat je van ver haalt, is lekker.” Je kan er dus een blousje vinden van C&A maar bijvoorbeeld ook een mooie tuniek vanuit een klein winkeltje op Santorini. Goed zoeken, maar er zitten zeker wat pareltjes tussen!

Nasty Gal
Na de lancering van #GIRLSBOSS kun je bijna niet om Nasty Gal heen. Naast nieuwe kleding verkoopt Nasty Gal ook vintage (die wel wat prijziger is!) Vooral de t-shirts met opdruk van bands gaan als warme broodjes over de toonbank.

Rock On Vintage
Deze Amsterdamse vintage webshop bestaat sinds 2012. De collectie is om hebberig van te worden. Leuk detail? Mannen kunnen er ook kijkje nemen! Komt dat even goed uit, aangezien ze vaak geen zin hebben om in ‘real life’ te shoppen!

Spanish Moss
Voor de hippies, die elke zomer op Ibiza liggen te chillen, is deze webshop helemaal het einde. Dit is de perfecte webshop om een festival look te creëren.

Vestiaire Collective
Misschien wel de aller fijnste vintage online shop en een persoonlijke favoriet van ieder van ons hier op de redactie! Een enorm aanbod met hele hele mooie spullen!

Salon Heleen Hulsmann
Heleen is zo’n vrouw die de juiste connecties heeft. Regelmatig haalt zij de grootste kasten van bekend- en onbekend Nederland leeg en komt terug met de mooiste exemplaren, die ze ook op haar webshop aanbiedt.

The next closet
Alleen hun zeer uitgebreide aanbod is al om bij weg te smullen! Houd regelmatig hun webshop in de gaten want er worden regelmatig mooie items toegevoegd!

Indianaweg 10
Een beperkt aanbod, maar zo veel hele fijne dingen! Ze hebben trouwens ook een fijne winkel op een zeer gunstige locatie in Amsterdam!

Source: The Coventeur

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites