Zo voorkom je ladders in je panty

Want niemand, maar dan ook echt NIE-MAND, laat jou ongewaarschuwd gaan.

Fashion struggle numero uno! Een ladder in je panty. Als het je thuis overkomt, kom je er nog goed mee weg. Gebeurt het onderweg of op bestemming? Dan heb je echt dikke vette pech. Want niemand, maar dan ook echt NIE-MAND, laat jou ongewaarschuwd gaan. De rest van de dag hoor jij alleen nog maar dat er een ladder in je panty zit. Hoe frustrerend? Gelukkig hebben wij weer een lijst met tips die de levensduur van je panty’s enorm gaan verlengen. You’re welcome!

Materiaal en dikte

Het klinkt logisch (en dat is het ook): dunne panty’s gaan eerder kapot dan panty’s met een hoger denier. Draag je het liefst dunne panty’s? Dan is het het waard om eens te kijken naar iets duurdere panty’s. Deze gaan uiteindelijk (als je er goed voor zorgt) langer mee en daardoor ben je uiteindelijk alsnog goedkoper uit.

De maat

Koop je panty’s liever een maatje (of 2) groter dan je eigen maat. Als je panty precies past, moet je er waarschijnlijk harder aan trekken dan wanneer je een panty koopt die een maatje groter is. Koop je panty niet té groot want dan hangt het kruis aan het einde van de dag waarschijnlijk tussen je knieën. Je kunt afzakken voorkomen door er een klein broekje (liefst naadloos) overheen te dragen.

In de vriezer

Bewaar je panty (die je eerst een klein beetje vochtig hebt gemaakt) in een plastic zak in de vriezer als je ‘m niet draagt. Dit zorgt ervoor dat het materiaal stevig blijft waardoor hij minder snel stuk gaat, als je hem weer gaat dragen. Denk er wel aan om je panty uit de vriezer te halen, de dag voordat je hem wil dragen. Wel zo fijn…

Het juiste ondergoed

Draag het liefst ondergoed van niet al te glad materiaal onder je panty. Je panty zal daardoor sneller afzakken, waardoor je er dus meer aan gaat lopen trekken de hele dag. Ook hierbij geldt dat je het afzakken kunt voorkomen door een broekje over je panty te dragen!

Haarlak

Haarlak, waar het niet allemaal goed voor is! Spuit een klein beetje haarlak over je panty als je ‘m aan hebt. Dit zorgt voor een extra laagje stevigheid en bescherming.

In de vriezer

Bewaar je panty (die je eerst een klein beetje vochtig hebt gemaakt) in een plastic zak in de vriezer als je ze niet draagt. Dit zorgt ervoor dat het materiaal stevig blijft waardoor ze minder snel stuk gaan als je ze weer gaat gebruiken! Als je je panty uit de vriezer haalt laat je deze eerst rustig ontdooien voor

Voorzichtig wassen

Don’t be so lazy. Je kunt ze beter niet in de was gooien, maar met de hand wassen. Heb je daar echt geen tijd (of zin) voor, was je hem op een fijn wasprogramma. Stop de panty dan wel in een speciaal daarvoor gemaakte waszak om je panty te beschermen en was ‘m liever niet samen met items waar gemene haakjes of ritsen aan zitten.

Voorzichtig drogen

Na het wassen kun je je panty het beste aan de lucht laten drogen. Wring de panty zo min mogelijk uit en blijf uit de buurt van de droger.

Pas op je nagels!

Vaak zijn je nagels de boosdoener van een ladder in je panty. Ga daarom even met een vijl langs je nagels voordat je hem aantrekt.

Is je panty toch beschadigd geraakt? Beginnende of kleine ladders kun je redden door er een klein beetje transparante nagellak op te doen.

Nog een oplossing voor een bekend pantyprobleem:
Eindelijk de oplossing: zo zakt je panty dus NOOIT meer af

En met deze hack draag je altijd de goede panty
Zo draag je altijd de juiste panty

PHOTO CREDITS SINDIARIFI

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites