Zo wordt het leuk om jezelf te kleden in de zomer

Zodat het verre van saai wordt.

In de herfst en in de lente gaat het ons makkelijk af. In de winter voegen we gewoon wat extra laagjes toe en dan komt het wel goed. Maar in de zomer. Dan lijkt echt niets goed te zijn. We komen steeds weer uit op een standaard denim short met een graphic white tee erop. Dag in, dag uit. En ja, dat vinden we eigenlijk gewoon heel saai. Maar hoe zorg je ervoor dat het leuk wordt om jezelf te kleden in de zomer? Zonder dat je elke keer eindigt met een witte shirtje. Wij hebben de tips voor je op een rijtje gezet.

Accessoires

Ja, je hebt natuurlijk al een hele ear party in je oor hangen maar zo’n wit t-shirt is opeens niet meer zo saai met bijvoorbeeld rode oorbellen. Je hoeft niet meteen je statement oorbellen tevoorschijn te halen, maar een klein beetje kleur is nooit verkeerd. Dit geldt ook voor je ringen, je ketting of je armband. Voeg eens wat sieraden met kleur toe, staat bovendien ook lekker zomers.

Sjaaltje

Met die warme weer moet je natuurlijk niet denken aan een sjaal om je nek. Maar zo’n knap ding kan je ook aan je tas knopen. In je haar als haarband dragen (ook fijn want haar uit gezicht). Of door een lusje van je riem halen. Voegt echt even iets toe aan je outfit.

Nieuwe outfits

In de herfst winter kan je heel makkelijk meer items toevoegen aan je look. Een lief jurkje wordt opeens stoer met een leren bikerjack. In de zomer gaat dit helaas niet. Kijk daarom eens in je kast of je met wat dunnere zomer items laagjes kan creëren.

Statement items

Je hebt maar één laagje, en dit moet dan ook de knaller zijn van je outfit. Als je dus gaat shoppen voor je zomergarderobe, zoek dan naar items die op zichzelf al leuk genoeg zijn. Zodat het verre van saai wordt.

PHOTO CREDITS: LIZZYVDLIGT

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites