17x zomerschoenen die je ook naar je werk aan kan

Hier wil je de hele zomer op lopen.

Er staan weer een paar zonnige dagen op de agenda en hoewel we daar hartstikke blij van worden, gaat dit gepaard met een flinke modecrisis. Wat voor schoenen draag je bijvoorbeeld naar je werk met warm weer? Ze moeten luchtig, praktisch en work appropriate zijn EN er ook nog modieus uitzien.

Gelukkig kun je stoppen met zoeken, want wij hebben ze gevonden. Van een knappe ‘witte’ sneaker, trendy loafers tot een mooie hak. Dit zijn de schoenen die je wil (en mag) aantrekken naar kantoor met zomerse temperaturen.

Loafers

Loafers zijn onmisbaar in onze garderobe. Net zo elegant als hakken, maar dan zonder pijnlijke voeten. En ze zijn echt niet alleen perfect voor naar je werk. Ze passen overal onder. Bij je jeans, je jurk, een rok. Je kan hier echt alle kanten mee op

Knap gehakt

Als je een meeting hebt, of een event of lunch, dan is het fijn om een mooie maar comfortabele hak te dragen. Maakt iedere outfit netter en bovendien sta je zelfverzekerder in je schoenen. Hier mag je dus wel een paar (of meerdere) van inslaan.

Witte sneakers

Je hebt ze waarschijnlijk al in de kast staan. Maar als je heel eerlijk bent, zijn ze dan nog écht wit? Afgetrapte of vieze sneakers kunnen echt niet op kantoor. Zorg dus dat je een schoon paar in je kast hebt liggen.

Easy peasy!
Dit draag je dus in de zomer naar kantoor

Red, red dress..
> De knapste rode zomerjurkjes die iedereen staan

Want daar wordt iedereen blij van..
Deze top geeft je het ultieme zomergevoel

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites