Preview: Alexander Wang x H&M collectie

Er verschijnen steeds meer beelden van de samenwerking van het jaar: Alexander Wang X H&M. Een tijdje geleden lieten we je al een preview van de herencollectie zien en verscheen Rihanna als eerste in een look van mr. Wang op Instagram. De schrik sloeg ons om het (mode)hart: is dit wat we van de damescollectie kunnen verwachten? Leggings en strakke korte tops? De beelden die in het laatste nummer van Vogue Nederland en deze preview video verschijnen stellen ons gerust, ook de damescollectie ziet er hebberigmakend goed uit!

Alexander Wang X H&M

De looks doen sterk denken aan de S/S ’13 collectie van Wang: sweaters met logo’s, fishline jurken en tops en jurken met see through stripes. Zoals we gewend zijn van Alexander Wang zijn de sporty items weinig kleurrijk: zwart, grijs en wit hebben de overhand. So far, so good! Naast fantastische kleding kunnen we ook fijne accessoires in ‘boxing theme‘ verwachten: bokshandschoenen, een ring in de vorm van een fluitje van een scheidsrechters, een trofee beker (genaamd shot glass) en een unieke Wang Yoga mat. Al met al een donkere collectie! Precies zoals we gewend zijn van Alexander (en waarvan we hoopten dat dit ook zichtbaar zou blijven in de H&M collectie). Wat vindt jij van de nieuwe H&M collectie?

Ai, het wachten duurt toch langer dan we willen: de collectie is vanaf 6 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online.Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites