Vijf leukste en origineelste activiteiten met je vriendinnen

Willen jij en je vriendinnen samen iets leuks ondernemen, maar doen jullie ook altijd hetzelfde? Wij hebben de vijf leukste en origineelste activiteiten op een rijtje gezet én maak samen onvergetelijke herinneringen. 

1. Sportwedstrijd kijken

Houden jij en je vriendinnen van sport? Beleef dan samen een sportwedstrijd. Juich samen op de tribune voor bijvoorbeeld jullie favoriete voetbalteam en klets gezellig over de wedstrijd. Wanneer jullie minder eensgezinds zijn, strijdt dan tegen elkaar met voetbalwedden. Wie wint, trakteert met haar winst op de drankjes. 

2. Organiseer een toetjesdiner

Spreek samen na het avondeten af met je vriendinnen en organiseer een toetjesdiner. Laat iedereen een toetje maken en proef al het lekkers van elkaar. Zorg er wel voor dat je niet te veel eet van tevoren. Dat zou zonde zijn van alle lekkernijen.

3. Doe een paint & wine night

Een leuk creatief avondje. Haal voor elke vriendin een schilderdoek in huis met wat verf en neem er een lekker wijntje bij. Schilder met z’n alle een afbeelding na, elkaar óf laat je creativiteit zijn vrije loop gaan.

4. Toerist in eigen land

Wees toerist in eigen land! Plan samen met je vriendinnen een dagje weg óf maak er een heerlijk weekend van. Kies een leuke stad uit en bewonder al het moois van Nederland. Ga bijvoorbeeld cultuur snuiven in onze hoofdstad Amsterdam of kies een minder voor de hand liggende stad uit als Leiden.

5. Struin over de markt

Verken samen met een vriendin een leuke markt. Elk weekend zijn die wel overal te vinden. Struin lekker rond en bekijk wat iedereen te koop heeft. Loop ook eens langs een paar eetkraampjes om wat lekkers te eten.